Evenimentul Zilei > Monden > Cum a reușit Ruby să-și scandalizeze vecinii. A fost nevoie de intervenția Poliției
Cum a reușit Ruby să-și scandalizeze vecinii. A fost nevoie de intervenția Poliției

Cum a reușit Ruby să-și scandalizeze vecinii. A fost nevoie de intervenția Poliției

O vedetă cunoscută pentru atitudinea sa neconformistă și-a deranjat vecinii din bloc după ce a spart un perete ca să introduce un Jacuzzi în apartamentul pe care îl ocupă.

Este vorba de Ruby, o artistă care a șocat pe foarte tare, de-a lungul timpului, prin declarațiile și imagine ape care a afișat-o. De această dată, ea nu și-a mai iritat admiratorii ci vecinii din blocul în care locuiește, care au sunat la poliție pentru a o liniști.

Odată cu venirea anotimului cald, Ruby a decis să instaleze pe terasa apartamentului pe care îl ocupă la etajul al 17-lea al unui complex imobiliar de lux, un jaccuzi imens. Mastodontul, dacă-i putem spune, așa cântărește 150 de kilograme și, potrivit artistei a fost carat pe scări, 17 etaje, de câțiva muncitori special angajați.

Problema a apărut însă, când aceștia au încercat să-l introduce în apartament și au constatat că este prea mare și nu încape de ușă.

„A fost foarte greu, v-am spus 17 etaje, un obiect de 150 de kg. Problema mai mare a venit când am aflat că trebuie să spargem peretele de la intrare”, a transmis Ruby pe vlog-ul său.

Zgomotul pe care l-au făcut lucrătorii, cu uneltele lor, i-a enervat foarte tare pe vecini, care nereușind să se înțeleagă cu artista au apelat la poliție.

Se pare că, lucrurile s-au încheiat cu bine, iar Ruby a reușit să găsească înțelegere la oamenii legii și a scăpat fără să fie sancționată în vreun fel.

„Sunt foarte supărați vecinii și administrația că am făcut treaba asta și ne-au reclamat la Poliție. Acum aștept să vină Poliția. Au venit doi agenți foarte, foarte drăguți cărora le mulțumim din suflet pentru înțelegere. Dar uite, că sorții nu sunt mereu de partea soartei”, a mai spus ea, conform cancan.ro.

Ana Claudia Grigore, așa cum este înscrisă în cartea de identitate, Ruby, a absolvit Liceul de muzică Dinu Lipatti. Ea s-a lansat într-un club din Germania, iar primul său disc single, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de foarte mare succes în Turcia. Piesa a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan.

Amenzi mai mari pentru petrecăreți. Ce riști dacă îți deranjezi vecinii de bloc