Cum a încercat Alin Cocoș să recupereze o datorie. A împărțit pumni în stânga și în dreapta

Cum a încercat Alin Cocoș să recupereze o datorie. A împărțit pumni în stânga și în dreapta

Alin Cocoș ar fi bătut doi bărbați care i-ar datora sume mari de bani. I-ar fi luat la pumni în locuri publice, fără să îi pese că are martori.

Alin Cocoș, fiul fostului soț al Elenei Udrea ar fi bătut doi bărbați care i-ar fi datorat sume mari de bani. Furia lui Cocoș ar fi fost simțită pe propria piele de Gheorghe Stelian, zis Stelu de la ANRP și avocatul Florin Moldoveanu.

Nu a stat la discuții

Potrivit unor surse, citate de cancan.ro, Gheorghe Stelian a fost primul care a făcut cunoștință cu pumnul din Alin Cocoș. Potrivit unor zvonuri, Stelu i-ar datora milioane de euro lui Cocoș. În plus, a fost și martor în dosarul deschis pe DNA pe numele lui Dorin Cocoș.

Potrivit sursei citate, bătaia a avut loc în Eurohotels Averescu, deținut de familia Cocoș. Alin a intrat furios în hotel, s-a dus direct la Gheorghe Stelian și i-a cerut banii. Acesta a refuzat și a făcut scandal. După un schimb scurt de replici, a spart câteva pahare pentru a atrage atenția celor din jur, dar acest lucru nu a funcționat. A fost lovit de mai multe ori cu pumnul de Alin Cocoș, care apoi a părăsit hotelul. Nu înainte de a-i spune victimei că așteaptă plata datoriei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Următorul pe listă

Următorul pe lista lui Alin Cocoș, ar fi fost avocatul Florin Moldoveanu, fostul iubit al Rocsanei Marcu. La câteva zile după corecția aplicată lui Stelu, Alin Cocoș l-a întâlnit pe Florin Moldoveanu într-o spălătorie aflată în fața blocului în care acesta locuiește. Scenariul a fost același. Alin Cocoș a cerut plata datoriei, avocatul a refuzat. A urmat un schimb de replici, după va care Alin Cocoș i-a aplicat un pumn direct în figură.

Alin Cocoș este un obișnuit al lumii mondene și a intrat în lumina reflectoarelor în urma relației pe care a avut-o în trecut cu prezentatoarea Gina Pistol. A părăsit-o pe aceasta pentru Monica Orlanda, cu care s-a și căsătorit ulterior. Cei doi au împreună un băiețel, potrivit cancan.ro.