Evenimentul Zilei > Social > Cum a fost primul spectacol susținut de Alexandru Arșinel fără Stela Popescu. Actorul a izbucnit în lacrimi
Cum a fost primul spectacol susținut de Alexandru Arșinel fără Stela Popescu. Actorul a izbucnit în lacrimi

Cum a fost primul spectacol susținut de Alexandru Arșinel fără Stela Popescu. Actorul a izbucnit în lacrimi

Alexandru Arșinel și Stela Popescu au fost o perioadă foarte îndelungată parteneri de scenă. După ce actrița a murit în noiembrie 2017, cel care i-a fost mai mereu alături mărturisea cât de greu i-a fost să revină pe scenă fără ea. Marele artist a izbucnit atunci în lacrimi.

Alexandru Arșinel a susținut la scurt timp după moartea Stelei Popescu un spectacol în Spania. Atunci, el a mărturisit cât de greu i-a fost să o piardă și să realizeze că nu vor mai fi colegi niciodată.

Arșinel, în lacrimi după moartea Stelei Popescu

Actorul a izbucnit în lacrimi în direct la o emisiune de televiziune în timp ce vorbea despre primul spectacol susținut fără partenera sa de scenă.

„Stela a făcut parte, în mod firesc, din viața mea, din familia mea. Eram ca șoarecele și pisica, ne mai ciondaneam… Acum câteva zile eram undeva și mă tot uităm după ea. O așteptăm să vină. Mă tot întrebăm: oare nu mai intră? Teatrul trebuie să meargă mai departe, va merge mai departe!

Eram în Valencia, am intrat pe scenă, am spus un monolog, am făcut o ieșire falsă, m-am întors și mi-am adus aminte ce trebuia să spun: Stela Popescu! Mi-am dat seama că nu mai am cum să o prezint pe Stela niciodată”, a spus Arșinel, în 2017.

Ultima perioadă din viața Stelei Popescu

Arșinel a vorbit și despre ultima perioadă din viața actriței și îndrăgitei sale colege de scenă.

„Se simțea mai obosită, se mobiliza foarte mult la scenă, făcea un lucru pe care nu l-am văzut de multe ori: a cerut un scaun în culise. Altădată era ca un vârtej, venea repede, pleca val-vârtej. S-a plâns că o lasă picioare! A făcut-o discret, nu se plângea niciodată ea! Ea mereu caută să facă de toate, era căutată de toată lumea”, a mărturisit marele artist la acea perioadă.

Cuplul Stela și Arșinel s-a născut dintr-o întâmplare. La vremea aceea partenerul de scenă al actriței era Ștefan Bănică. Pentru că acesta nu s-a putut prezenta la un spectacol, trebuia găsită o persoană care să-l înlocuiască.

„Până la urmă eu am fost cel care l-a înlocuit, apoi am dus la bun sfârşit tot proiectul din vara acelui an şi, pentru că a fost un mare succes, de atunci am rămas împreună o viaţă.

Am făcut mii de spectacole”, povestea Alexandru Arșinel.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: