Evenimentul Zilei > Monden > Cum a devenit vedetă Andreea Mantea. „Câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă”
Cum a devenit vedetă Andreea Mantea. „Câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă”

Cum a devenit vedetă Andreea Mantea. „Câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă”

Simpatica prezentatoare Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite femei din showbizul autohton.

Pentru prima oară a apărut pe „sticlă” în emisiunea matinală, „Neatza cu Răzvan și Dani” ca asistentă la postul de televiziune Antena 1.

Andreea Mantea a cochetat și cu modelingul. În anul 2006, Andreea Mantea a participat la concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5 din ziarul Libertatea.

Acum se numără printre cele mai sexy vedete de la noi, dar puțini știu cum arăta Andreea Mantea, înainte de a fi foarte populară.

Prezentatoarea  Andreea Mantea a fost tot timpul o femeie sexy, o femeie căreia nu i-a fost rușine să se afișeze exact așa cum este și tocmai de aceea a reușit să câștige repectul fanilor săi atât din România, cât și din străinătate. Acum arată ca o divă, dar oare cum arăta Andreea Mantea, înainte de a fi celebră?

Bruneta a fost mereu o femeie sexy. Încă din adolescență a dorit să fie o femeie admirată și a pus preț pe imaginea sa.

Înainte de a deveni cunoscută, Andreea Mantea nu era cu mult diferită față de cum este acum. Tot brunetă, cu un machiaj mai strident, specific vremii respective, sprâncene mai subțiri și haine mereu la modă, vedeta atrăgea privirile chiar și celor mai pretențioși bărbați.

Mai mult, de-a lungul timpului, Andreea Mantea nu a apelat la prea multe artificii de înfrumusețare. Vedeta și-a pus silicoane, și-a injectat acid hialuronic în buze și și-a pus fațete dentare, pentru a avea un zâmbet atrăgător.

Cum spuneam, Andreea a început să devină cunoscută după ce a câștigat câteva titluri de „miss”. Câștigurile erau pe măsură ceea ce a determinat-o să îmbrățișeze această carieră.

„După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, mărturisea Andreea în urmă cu câţiva ani, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: