Scandalul provocat de fiica Clejanilor continuă. Lumea fierbe să afle ce a consumat vedeta înainte de producerea accidentului, dar aceasta se pare că doar le dă peste nas oamenilor, scrie Wowbiz.

Margherita de la Clejani ar fi recunoscut deja ce substanțe și-a „injectat”, iar multă lume a crezut-o, neștiind care este, de fapt, adevărata semnificație din spatele spuselor ei.

Fiica lui Viorica și a lui Ioniță de la Clejani a admis că s-a injectat cu verzișori, iar lumea a luat-o razna crezând că este vorba despre un drog de fițe, la care doar cei mai bogați au acces. Dar nu este așa. Cuvintele Margheritei au o cu totul altă semnificație decât ar fi sperat oamenii.

În urma accidentului vedeta a fost testată pozitiv pentru consumul de substanțe interzise, dar încă nu se știe exact care a fost drogul.

Miercuri, aceasta a făcut  o delcarație șocată pe una dintre rețelele sociale pe care le frecventează.

„Am o minte genială. No stress. Și nu am nevoie de droguri, pentru că eu sunt drogul și mă injectez cu verzișori. Ăsta e antidotul”, a scris aceasta. Postarea a devenit virală, toată lumea considerând că este vorba de o nouă postare în care Margherita îi ironizează pe cei care o fac ”drogată” în mediul online.

Din acest moment speculațiile au început să curgă, dar nu s-a gândit nimeni la „dolari” sau cum li se zice în limbajul de stradă: „verzișori” sau „drogul ce îți oferă putere totală”, deoarece, știe toată lumea că în principiu, dacă ai bani poți face „tot ce vrei.

De fapt, Margherita la asta făcea referire. Ba chiar mai mult, cuvintele alese de vedetă reprezintă, de fapt, versurile unei piese de trap: „Pala Mande”, semnată Azteca feat. Ian.
E vorba de o piesă care a stat câteva săptămâni pe primele locuri în trendingul românesc, extrem de apreciată de fanii genului trap, la mare modă în rândul tinerilor. Melodia are 7,5 milioane de viuzalizări pe Youtube.