Licitația organizată de Casa de licitații și Galeria de artă Ara Art,  recent la Casa Capșa s-a încheiat cu 29 de lucrări adjudecate de noi proprietari. Lucrarea vândută cu prețul cel mai mare (8000 euro) a fost Bust de adolescentă cu fundiță roz, semnată Camil Ressu. Iar lucrarea cu cei mai mulți pași de licitare a fost Curtezana de Max Herman Maxy, licitată în 8 pași și adjudecată pentru suma de 4200 euro.

Tot la capitolul lucrărilor adjudecate în mai mulți pași de licitare se înscriu și lucrarea de avangardă Echilibristele de Hugo Scheiber, adjudecată cu 1900 euro, și Mărul de Gheorghe Petrașcu, adjudecat cu 1100 euro, după 5 pași de licitare.

Iar cei mai populari autori au fost Vermont și Tonitza, pentru care s-au licitat și adjudecat câte trei, respectiv două lucrări. Cea mai scumpă dintre cele trei lucrări semnate Nicolae Vermont a fost Târg la Grabenstatt, adjudecată pentru 2600 euro. Iar cele două lucrări de grafică sangvină semnate Nicolae Tonitza au fost luate în primire de noii proprietari pentru 700, respectiv 800 de euro.

Alte lucrări ce merită menționate: Femeia în negru de Theodor Aman a fost vândută cu 7000 euro, Autoportretul lui Luchian cu 3000 euro, iar Car cu boi de Ion Panteli Stanciu cu 4000 euro. Trandafirii sălbatici semnați Ion Piliuță au fost achiziționați cu 2600 euro, iar lucrarea Ospăț de Constantin Daniel Stahi a fost adjudecată cu 3800 euro.