Evenimentul Zilei > Politica > CSAT se reuneşte astăzi. Ce se va discuta
CSAT se reuneşte astăzi. Ce se va discuta

CSAT se reuneşte astăzi. Ce se va discuta

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte marţi pentru a analiza proiectului de buget pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale.

Preşedintele Klaus Iohannis a decis săptămâna trecută convocare şedinţei CSAT, după ce proiectul de buget pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale, transmis de Guvern, a fost primit vineri după-amiază la Secretariatul CSAT, potrivit agerpres.ro.

Guvernul s-a reunit vineri pentru discutarea proiectului de buget pentru anul 2017.

Administraţia Prezidenţială a precizat vineri că Executivul a decis, în acest an, să acţioneze fără să se coordoneze cu Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget pe 2017 privind instituţiile din domeniul securităţii naţionale.

"Vom merge marţi, la CSAT (…) Vă spun cu toată fermitatea, ca să nu existe surprize. Ne susţinem punctele de vedere şi nu există schimbări. Asta este viziunea noastră pentru bugetul pe anul 2017", a declarat Sorin Grindeanu.

Şedinţa va avea loc la ora 12,30 la Palatul Cotroceni şi este prima reuniune la care participă membrii Guvernului Grindeanu.