Evenimentul Zilei > Actualitate > CROAZIERĂ CU BUCLUC. Două turiste din Germania s-au împotmolit cu yahtul PE DUNĂRE. Au fost SALVATE de poliţiştii de frontieră | VIDEO
CROAZIERĂ CU BUCLUC. Două turiste din Germania s-au împotmolit cu yahtul PE DUNĂRE. Au fost SALVATE de poliţiştii de frontieră | VIDEO

CROAZIERĂ CU BUCLUC. Două turiste din Germania s-au împotmolit cu yahtul PE DUNĂRE. Au fost SALVATE de poliţiştii de frontieră | VIDEO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pe fluviul Dunărea pentru salvarea a două turiste din Germania, aflate pe un yacht în derivă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au primit, ieri, în jurul orei 16.40, în dispeceratul S.P.F. Isaccea un apel tip „S.O.S.”, pe frecvenţa canalului 16 internaţional, din partea unui yacht sub pavilion Germania, care naviga pe fluviul Dunărea.

Poliţiştii de frontieră au intervenit imediat cu o ambarcaţiune tip Onix, care s-a deplasat la locul indicat, unde au observat yacht-ul care plutea în derivă, având două persoane de sex feminin la bord, transmite Garda de Coastă.

Deoarece yacht-ul avea probleme tehnice la sistemul de propulsie, poliţiştii de frontieră au decis să-l remorcheze în siguranţă la mal.

Cele două persoane de la bord, de cetăţenie germană, Julia şi Verena, ambele în vârstă de 31 ani, nu au necesitat asistenţă medicală de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

Cele două turiste au declarat că efectuau o croazieră pe Dunăre, destinaţia finală fiind portul Sulina.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: