Critici dure la adresa familiei Sterp. Ce i-a deranjat pe fanii cântărețului

Critici dure la adresa familiei Sterp. Ce i-a deranjat pe fanii cântărețului sursă foto: Facebook

Familia Sterp se poate mândri cu o afacere profitabilă administrată în mare parte de doamna Geta sau mai degrabă mama Geta pentru fanii lui Culiță Sterp.

Contrar vieții de lux pe care o afișează interpretul de manele, mama Geta are grijă de o stână de oi de unde obține produsele din lactate și mezelurile pe care le și comercializează în diferite târguri.

Familia Sterp, criticată de rețelele de socializare

Ultimul târg la care au participat mama Geta și fiica ei Getuța a fost cel din Negreni. Femeile au fost ajutate și de Sebastian Crăciunescu soțul Getuței. Familia Sterp a fost recunoscută de unul dintre mulții fani pe care familia îi are. Bărbatul a ținut să imortalizeze momentul, a scos telefonul și de îndată a postat pe rețelele de socializare că familia Sterp se află în Negreni.

În clipul video se poate observa devotamentul și implicarea familiei în activitățile de antreprenoriat. Totodată, fanii prezenți la târg au constatat diversitatea produselor comercializate de familia manelistului, dar și prețurile care sunt pe măsura muncii depuse.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare că prețurile afișate nu au fost pe placul internauților, deși bunătățurile comercializate sunt naturale. Lista de prețuri concepută de mama Geta oscilează între 60 și 90 de lei. Pentru brânza de burduf familia Sterp cere 60 de lei , 75 de lei pe cașcaval și 90 de lei pe untul de oaie.

„mama Geta”

sursă foto Facebook

Familia Sterp, activități de antreprenoriat

„Cum vând puțin, cum umflă prețul./ Voi vedeți ce prețuri au?/ Prețuri de Elveția!/ 60 de lei un kg și salariul e de 1.800 de lei, incredibil.”, au fost doar câteva dintre remarcile internauților. Dar, mama Geta a primit și mesaje de încurajare.

„Respect pentru așa familie frumoasă și muncitoare!/ Ce aș cumpăra și eu de la voi!! Numai bunătățuri./ Dacă ne vom bate joc de producătorii locali vom ajunge să mâncăm doar gunoaiele străinilor din supermarket, fără să avem alternative.”, au spus admiratorii familiei Sterp.

În mediul online este cunoscut faptul că familia Sterp este una unită. Cei patru frați, Culiță, Ileana, Getuța și Iancu au fost crescuți cu multă dragoste de mama Geta. Iar acest lucru se observă în videoclipurile postate pe rețelele de socializare.

La rândul ei mama lui Culiță provine dintr-o familie numeroasă. Mama Geta a fost părăsită de soțul ei, așadar ea s-a ocupat de una singură de creșterea copiilor. Și se pare că făcut o treabă bună. Frații au rămas uniți și au grijă unul de celălalt, mărturie stau videoclipurile de pe TikTok.