Evenimentul Zilei > Justitie > Cristoiu, NOI DETALII despre poza lui Ghiță: „Cred că NU a arătat-o până acum că NU are APROBARE”
Cristoiu, NOI DETALII despre poza lui Ghiță: „Cred că NU a arătat-o până acum că NU are APROBARE”

Cristoiu, NOI DETALII despre poza lui Ghiță: „Cred că NU a arătat-o până acum că NU are APROBARE”

Ion Cristoiu a dezvăluit mai multe detalii despre poza lui Sebastian Ghiță care ar dovedi că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi fost la el acasă.
„În spate sunt butoaie. E o fotografie făcută cu telefonul mobil. Este socrul domnului Sebastian Ghiță, soția sa și Codruța Kovesi. Cred că domnul Sebastian Ghiță nu a obținut aprobarea de la fosta soție pentru ca fotografia să fie publică”, a spus Ion Cristoiu, joi, la emisiunea „Sinteza zilei”.
 
Imaginea este, de fapt, filmare 
 
Sebastian Ghiță a intrat, în direct, miercuri seară, la Antena 3, și a vorbit despre imaginea cu Laura Codruța Kovesi surprinsă la fostul deputat acasă.
 
El a dezvăluit că poza face de fapt parte dintr-un filmare. „Doamna Codruța Kovesi mințea când spunea că nu se întâlnește cu politicieni(…). Nu îmi asum niciun lucru rău de care mă acuză Kovesi. Am văzut și eu cum Portocală presa pe alții să falsifice dosare, dar eu mă întreb nu cumva atunci când președintele României sesizează că un înalt funcționar minte nu cumva trebuie să-l cheme și să-i spună că dacă a fost la Ghiță acasă poate e momentul să-și dea demisia(…).
 
Au mai fost și alte persoane la momentul în care s-a făcut poza. Nu pariez că acele persoane vor depune mărturie, pentru că au fost înalți oficiali ai statului român. Inclusiv din serviciile secrete(…). Poza este un stop cadru de pe un film și nu este singura poza și este singurul filmuleț. Și nu e singura dată în care am făcut poze. Sunt mai mulți oameni care au poze și filme”, a spus Ghiță la Antena 3.
 
 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: