Cristiano Ronaldo, gesturi obscene în fața fanilor

Cristiano Ronaldo, gesturi obscene în fața fanilor Cristiano Ronaldo. Sursa foto: X (Twitter)

Cristiano Ronaldo i-a șocat pe fani. Atacantul portughez s-a arătat din nou afectat de rivalitatea cu Messi. Acesta a făcut mai multe gesturi obscene pe teren, atunci când fanii gazdei au strigat numele rivalului său.

Cristiano Ronaldo nu s-a mai putut abține, reacționând atunci când spectatori au strigat numere rivalului său. Atacantul portughez avut parte de un val de critici, după ce a făcut mai multe gesturi obscene pe teren.

Cristiano Ronaldo, gesturi obscene pe teren

Starul Al-Nassr a fost aspru criticat în urma acestei reacții. Portughezul s-a arătat extrem de iritat în timpul unui meci, atunci când fanii gazdelor au strigat numele Lionel Messi.

Incidentul a avut loc la finalul partidei pe care Al-Nassr a avut-o în deplasare cu Al-Shabab (3-2). Meciul a disputat duminică în liga saudită de fotbal, transmite Reuters.

Ne puteți urmări și pe Google News
Ronaldo

Cristiano Ronaldo. Sursa foto: Captură video

Atacantul portughez, ajuns la capătul răbdării

Starul internațional a deschis scorul în minutul 21 din penalty. Echipa sa a reușit să se impună abia la finalul partidei, în urma golului dat de brazilianul Talisca, în minutul 84. De altfel, acesta a reușit să înscrie și în minutul 46.

După fluierul final, fanii gazdelor au început să strige numele rivalului lui Cristiano Ronaldo. Gestul spectatorilor l-a scos din minți pe atacant, care nu s-a mai abținut.  Dacă în trecut starul lusitan evita să dea curs unor astfel de mici atacuri, de data aceasta, Ronaldo a reacționat diferit. Pe reţelele de socializare au mai multe apărut imagini în care acesta făcea un gest obscen.

Cristiano Ronaldo -

Sursa Foto: Cristiano Ronaldo, Facebook

Cristiano Ronaldo, criticat aspru

În urma acestui gest atacantul portughez s-a trezit cu un val uriaș de critici. Mai mult, o mare parte dintre saudiţi spun că starul lusitan ar trebui sancţionat.

„Totul are o limită, indiferent cât de faimos eşti. Aşa este în ligile mari.”, a precizat Waleed Al Farraj, un scriitor saudit.

Nu este prima dată când starul lusitan trece printr-un astfel de moment. În luna aprilie anului trecut, Cristiano Ronaldo a avut un alt derapaj pe teren. Acesta a făcut mai multe gesturi obscene la finalul unui meci pe care Al Nassr l-a pierdut în fața celor de la Al Hill, 0-2.