Katheryn Mayorga, femeia care a deschis proces în data de 27 septembrie 2018 împotriva lui Cristiano Ronaldo, pe care l-a acuzat de viol, și-a retras plângerea. 

Katheryn Mayorga și-a retras plângerea luna trecută, într-un tribunal din Nevada, însă nu este specificat dacă cei doi au ajuns la un acord comun în acest caz, informează Bloomberg. 

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol: 10 ani de la presupusa faptă

Procesul în care Mayorga l-a acuzat de viol pe CR7 a fost redeschis de o instanță din Las Vegas anul trecut, în condițiile în care fapta s-ar fi petrecut pe data de 13 iunie 2009, într-o cameră de hotel. Femeia a depus plângere a doua zi, însă a refuzat să-i dea numele fotbalistului. Mayorga spune că a luat această decizie pentru ca scandalul să nu ia amploare în mass-media și totodată, pentru a nu suporta o eventuală răzbunare a fotbalistului. 

În cele din urmă, presupusele fapte ale atacantului s-au mediatizat extrem de puternic, iar acest lucru a afectat inclusiv cota clubului, care scăzuse cu 15 la sută anul trecut. Mai mult decât atât, Juventus, echipa starului portughez a anunțat faptul că nu va participa la turneul amical internațional Champions Cup, pentru a evita ca CR7 să fie arestat.

 

Te-ar putea interesa și: