Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristiano Ronaldo a făcut marele ANUNȚ, după un moment trist pentru el și Portugalia
Cristiano Ronaldo a făcut marele ANUNȚ, după un moment trist pentru el și Portugalia

Cristiano Ronaldo a făcut marele ANUNȚ, după un moment trist pentru el și Portugalia

Cristiano Ronaldo, superstarul echipei Real Madrid, a vorbit, pentru prima dată, oficial, despre cei doi gemeni pe care îi are cu o mamă surogat.

Cristiano Ronaldo a vorbit, pentru prima dată, despre faptul că a devenit, din nou, tată. Lusitanul are gemeni, cu o mamă a cărei identitate este necunoscută, și a spus că abia așteaptă să-i întâlnească pe cei doi. Anunțul a venit la finalul meciului pierdut de Portugalia, în fața reprezentativei din Chile, în semifinalele Cupei Confederațiilor (0-0 și 0-3 după executarea loviturilor de departajare).

„Am fost în serviciul echipei naţionale, ca totdeauna, trup şi suflet, deşi ştiam că s-au născut cei doi copii ai mei. Din nefericire, nu am reuşit să atingem obiectivul pe care ni l-am propus, dar sunt sigur că le vom aduce în continuare bucurii portughezilor. Preşedintele federaţiei şi selecţionerul au avut astăzi o atitudine care m-a impresionat şi pe care nu o voi uita. Sunt foarte fericit că voi putea, în sfârşit, să fiu pentru prima dată cu copiii mei”, a scris Ronaldo pe Facebook.