Bergodi, criză de nervi după înfrângerea cu Sepsi. Ce spune despre plecarea de la Rapid

Bergodi, criză de nervi după înfrângerea cu Sepsi. Ce spune despre plecarea de la Rapid Sursa foto: Facebook

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapid, nu a reușit să-și țină nervii sub control după înfrângerea cu Sepsi. Tehnicianul a răbufnit în conferința de presă, iritat de întrebările jurnaliștilor.

Antrenorul a avut o criză de nervi, în timpul conferinței de presă, după înfrângerea echipei sale. El a reacționat la întrebările unui jurnalist, care i s-au părut deplasate, incomode. Rapid a pierdut cu Sepsi, în play-off SuperLiga, scor 1-0.

Cristiano Bergodi, ieșire nervoasă după înfrângere

Pentru Rapid a fost cea de-a patra înfrângere în play-off, cu Sepsi. Iar fanii nu au trecut ușor peste acest lucru. Pe parcursul partidei, suporterii au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, iar acest a părut foarte afectat. Așa se face că la conferința de presă, după meciul de fotbal, nu a mai rezistat. El și-a pierdut cumpătul și a răbufnit la adresa unui jurnalist.

Întrebarea care a declanșat totul, pusă de jurnalistul Ovidiu Ionescu, a fost „La ce meciuri v-ați uitat?”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Stai liniștit. Despre ce vorbești? După meciul cu FCSB am reușit fără Rrahmani, Petrila și Emmers. OK? Era noiembrie. Apoi au urmat două luni în care nu avem atacanți, mijlocași. Scoateți jucătorii importanți de la FCSB sau Craiova și hai să vedem ce fac. Unde trăiești? Nu ți-am răspuns? Două luni! Două luni. OK?

Am reușit să câștigăm cu Craiova și FCSB fără Rrahamni, Petrila și Emmers. Tot am rămas acolo, sus. OK? Am rămas acolo, sus, chiar dacă nu am câștigat. Ce înțelegi din fotbal? Ce înțelegi tu din fotbal? Spune-mi! Haide! Vorbim în contradictoriu”, a reacționat antrenorul în prima fază.

Replicile care l-au scos din minți pe tehnician

Discuția a continuat în contradictoriu, jurnalistul insistând cu o nouă înrebare: „În noiembrie și decembrie ați avut probleme cu jucătorii. În iarnă, Rapid și-a făcut echipă”. Iar Bergodi a devenit și mai iritat.

„Băi băiatule, ce înțelegi tu? Noi nu aveam atacant. Am jucat cu Ioniță și Papeau. Nu înțelegi nimic din fotbal! Nu înțelegi nimic! L-am folosit pe Papeau ca «falso nuovo». Cum spuneați voi, care știți fotbal, mai ales tu. Spuneați «falso nuovo»... E greu fără un atacant, o aripă și un mijlocaș. Ce vreți? Acum mă înveți tu fotbal pe mine?”, a mai comentat Cristiano Bergodi.

Cei doi au continuat disputa în afara sălii de conferință, nereușind să se calmeze.

Rapid înfrângere

Sursa foto: Facebook /Ovidiu Ionescu

Cristiano Bergodi s-ar putea despărți de Rapid

Tehnicianul italian ia în considerare o posibilă despărțire de echipa de fotbal Rapid București, după seria de înfrângeri în play-off. El a declarat că așteaptă o decizie a conducerii clubului, în acest sens.

„Eu sunt antrenor până când clubul decide. Cei din conducere evaluează munca antrenorului. Eu sunt obișnuit ca fanii să-mi ceară demisia. Da, sigur e cel mai greu moment din cariera din România. Putem spune asta”, a comentat italianul la Prima Sport.

Cristiano Bergodi a vorbit despre evoluția jucătorilor săi, în meciul cu Sepsi. El a declarat că prima repriză a fost bună, cu ocazii foarte mari ale fotbaliștilor săi. Din păcate, însă, Rapid nu a reușit să înscriem iar acest lucru a fost dezamăgitor. Cu toate acestea, antrenorul a precizat că nu se poate vorbi despre excluderi de jucători și lucrurile trebuie reglate pentru viitor.

„Parcă mingea nu a vrut să intre în poartă. Dacă dădeam gol, ne făceam meciul mai ușor. E dezamăgirea mare. Echipa a jucat bine în primele 30 de minute. Așa e suporterul rapidist. E normal să se întâmple asta când suporterii sunt supărați. Ei se uită la rezultat. Dar ce putem spune despre un asemenea meci? Dacă nu dai gol în fața porții, e greu. Nici dacă se termina egal nu era corect. Au avut ocazie cu Dumitrescu și apoi ne-au taxat în repriza a doua. Noi ne-am pierdut și luciditatea în ultimele minute. Băieții și-au pierdut și din încredere. Dacă dădeam gol, sigur meciul era mai ușor. Am avut ocazii mari”, comentat Cristiano Bergodi.