Evenimentul Zilei > Sport > Cristian Tudor Popescu, scandal de zile mari cu Gigi Becali. Dialogul a fost incredibil
Cristian Tudor Popescu, scandal de zile mari cu Gigi Becali. Dialogul a fost incredibil

Cristian Tudor Popescu, scandal de zile mari cu Gigi Becali. Dialogul a fost incredibil

Cristian Tudor Popescu a avut o relație foarte tensionată cu Gigi Becali, în urmă cu mai mulți ani, din cauza afirmațiilor jurnalistului.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost amenințat de Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB. Este vorba despre un episod petrecut cu mai mult timp în urmă. Atunci când latifundiarul din Pipera era deranjat de câteva afirmații făcute de CTP. Ce vizau domeniul religios. În prezent, cei doi nu mai comunică pe nicio temă.

Conflict între Cristian Tudor Popescu și Gigi Becali

„Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu știu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali. Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sființii Părinți, de Biserică. „Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge”. Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos”. A povestit Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la Gsp.

„Ce a fost s-a dus… Nu mai contează. Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat nu iert, dar uit. Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea.” A mai afirmat jurnalistul.

Afirmațiile care l-au deranjat pe Mihai Stoica

Recent, Cristian Tudor Popescu l-a deranjat pe Mihai Stoica, conducătorul celor de la FCSB. Și asta după ce jurnalistul a criticat stitlul de viață dus de Diego Armando Maradona. Afirmațiile veneau la scurt timp după decesul marelui fotbalist argentinian. „Un om care a băut în neștire, care a mâncat în neștire, care a fumat trabuc în neștire până când i-au crăpat inima și creierul la 60 de ani! Vreți să-l plâng pentru asta?!” Afirma CTP.

„Știam că nea CTP e specialist dă tenis, doar a fost copil de mingi la Cupa Davis. Acum văd că e și pă fotbal. Nu i-a plăcut Maradona. Dacă se pronunța nea ctp mai devreme, nu-l mai lăudau Pelé, Messi și Ronaldo pe Diego. Să nu intre în gura lui. În gura ctp ului”. Era replica lui Meme Stoica