Postul de televiziune Digi24 a anunțat miercuri că a eliminat din grila de programe emisiunea „Cap limpede” la care invitat permanent era jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Noua politică editorială va fi axata pe furnizarea de știri și informații de ultimă oră. Tema coronavirusului fiind una de maximă importanță în această perioadă.

Astfel, Digi24 anunţă își va concentra în următoarea perioadă toate resursele umane și logistice în misiunea de informare corectă, completă și continuă a telespectatorilor săi. Prima măsură a fost eliminarea din grilă a emisiunii în care apare Cristian Tudor Popescu.

„În acest context, în care programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de știri și informații de ultimă oră, emisiunea „Cap limpede”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune Digi 24.