Cristian Molnar, tânărul luat de ape în Italia este de negăsit. Ultimele informații de la Natisone

Cristian Molnar, tânărul luat de ape în Italia este de negăsit. Ultimele informații de la Natisone Cristian Molnar. Sursa foto: Il Gazetino

Cristian Molnar, tânărul de 25 de ani luat de ape împreună cu cele două prietene ale sale, este în continuare de negăsit. Acțiunile de căutare continuă chiar și la două săptămâni de la dispariția lui Cristian.

Cristian Molnar este în continuare de negăsit

Misiunea de căutare este extrem de dificilă, în condițiile în care râul Natione este recunoscut pentru curenții puternici. Cu toate acestea, echipele de scafandrii îl caută în continuare pe tânărul dispărut în urmă cu două săptămâni.

Au trecut 14 zile de când Cristian a fost luat de viitură, de atunci salvatorii împreună cu voluntarii locali îl caută neîncetat, în pofida riscurilor la care se expun. Săptămâna trecută, autoritățile au extins cercetările până la Manzano, regiune verificată anterior.

Cristian Molnar este în continuare de negăsit

Acțiunile de căutare continuă în Italia. Sursa foto: Corriere del Veneto

Ancheta juiciară continuă

Atât echipele de salvatori, formate din pompieri, cât și angajați de la Protecția Civilă au rămas mobilizate pe teren în speranța că-l vor găsi pe Cristian Molnar. În tot acest timp avansează și ancheta deschisă de procurorul șef din Undine, Massimo Lia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ancheta judiciară urmărește să stabilească fiecare aspect al gestionării situației de urgență. Familia tânărului încă mai speră ca Cristian să fie găsit în viață. Echipajele de salvatori continuă acțiunea în pofida condițiilor nefavorabile.

„Tensiunea este mare, frustrarea la fel, dar nu ne vom opri", a declarat primarul, subliniind angajamentul continuu de a-i ajuta pe salvatori. De asemenea, amploarea acțiunilor de căutare au fost evidențiate și de jurnaliștii din Peninsulă.

Cristian Molnar este în continuare căutat de autoritățile din Italia

Cristian Molnar. Sursa foto: Arhiva EvZ

„Operaţiunile de căutare de la Natisone se anunţă a fi lungi şi complexe, dar obiectivul rămâne clar: să nu se lase nicio piatră neîntoarsă în speranţa de a oferi răspunsuri familiei lui Cristian”, scrie presa italiană.

Cristian Molnar a fost dat dispărut la finalul lunii trecute, după ce el și alte două prietene au fost surprinse de viitură pe râul Notione. Corpurile celor două fete au fost găsite de salvatori. Patrizia Cormos și Bianca Doroș au fost înmormântate săptămâna trecută la Satu Mare.