Evenimentul Zilei > Monden > Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nașii unei vedete TV. Mireasa a purtat o rochie albă, extrem de scurtă. FOTO
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nașii unei vedete TV. Mireasa a purtat o rochie albă, extrem de scurtă. FOTO

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nașii unei vedete TV. Mireasa a purtat o rochie albă, extrem de scurtă. FOTO

Nasrin Ameri, prezentatoarea de la Antena Stars, s-a măritat cu bărbatul pe care-l iubește de aproape 7 ani. Nașii cuplului au fost Valentina Pelinel și Cristi Borcea, care au atras toate privirile.

Duminică, prezentatoarea de la Antena Stars a spus ”DA” bărbatului pe care-l iubeşte de aproximativ şapte ani.  Nasrin Ameri a ales un machiaj în culori nude și o coafură simplă. Aceasta a optat pentru o rochie albă dantelată, foarte scurtă care i-a pus în valoare corpul bine lucrat la sală. În contrast cu ținuta sa, a fost un buchet superb de trandafiri.

Naşa, Valentina Pelinel, a ales o rochie de culoare roz pal, sandale verzi şi foarte puţine accesorii (foto).

Nasrin Ameri a recunoscut că a trecut prin emoţii mari

“Am emoții, nu am avut până de dimineață. Acum am realizat că nu trebuie să mă duc la emisiune, că nu am întâlnire cu prietenele, că nu plec în vacanță, ci că mă mărit. Nu-mi vine să cred, sunt șocată. De la ora 16:00 vor veni și invitații, la 16:30 o să fie ceremonia civilă, o să avem și super muzică, vremea ține cu noi, sper să nu avem niciun incident. Încă nu realizez.”,a spus Nasrin Ameri.

Nunta va avea loc anul următor

Prezentatoarea a dezvăluit că nunta va avea loc anul următor și atunci își dorește să-i fie alături mult mai multe persoane. Mai mult, mireasa a avut parte cu o zi înainte și de o petrecere ca în filme.

“Ale mele! Cele mai bune si nebune, cele mai frumoase! Pe scurt, am cele mai smechere prietene! Printre ele se număra si Maia, evident! (bunica) Va iubesc mult si va mulțumesc!!!”, a scris Nasrin Ameri pe contul său de socializare în dreptul unei fotografii de la petrecere.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane în picioare

Imagini de la nunta frumoasei prezentatoare de la Antena Stars.

Mirii, nașii și ofițerul stării civile zâmbitori

Ceremonia civilă a avut loc la un restaurant de lux din Capitală, cu piscină, aranjamente florale de ultimă fiță, muzică de calitate și multă lume bună. Totul a fost făcut public chiar de miresica noastră care a declarat că trece prin momente atât de emoționante, încât îi vine greu să creadă că ea chiar s-a măritat.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: