Cristi Borcea, afectat de perioada petrecută după gratii. În închisoare toată lumea îl știa după numele de „Magdalena”

Cristi Borcea, afectat de perioada petrecută după gratii. În închisoare toată lumea îl știa după numele de „Magdalena” Cristi Borcea. Sursa foto: EEC-Razvan Valcaneantu

Cristi Borcea a petrecut în spatele gratiilor cinci ani și jumătate, perioadă care, spune el, l-a afectat cumplit. Deși s-a vehiculat că fostul acționar de la Dinamo ar avea parte de un tratament preferențial, aceasta a dezmințit totul și a povestit clipele grele prin care a trecut.

Borcea a spus că în fiecare zi se trezea la șase, lua micul-dejun iar apoi se ducea la muncă. Perioadele de sărbătoare erau cele mai grele și dureroase, deoarece nu li se dădea permisie să își petreacă timpul cu familia. În acele zile din an, Cristi Borcea a mărturisit că plângea în închisoare.

„Sunt deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății pentru că își distrug familia acolo. De ce? Pentru că timp de 4, 5, 6 ani nu-și văd soția, copiii... Se destramă familii. A fost greu. Cea mai de preț e libertatea. Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente. Stăteam 12 în cameră! Asta e, bine că am trecut”, a declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea se simte împlinit alături de Valentina Pelinel

Fostul acționar de la Dinamo a spus că cel mai important este să fii împăcat cu tine. El a declarat că are parte de liniște completă alături de Valentina Pelinel, iar ea este cea mai deosebită femeie din lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cel mai important e să fii împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina. Să mergi de drag acasă. Am găsit femeia care-mi dă și liniște, și putere, și înțelegere. E cea mai de încredere, cea mai frumoasă și deosebită femeie din lume”.

Borcea a vorbit și despre glumele apărute pe seama lui, de tipul „Doar dacă se uită Borcea la o femeie, rămâne însărcinată”, spunând că nu se simte deranjat de ele. „Eu, în primii 3 ani la pușcărie, am făcut 4 copii. Nu m-au deranjat niciodată”.

De ce purta porecla de „Magdalena”

În închisoare, Cristi Borcea era cunoscut sub numele de Magdalena, a dezvăluit Miron Mitrea, fostul coleg de penitenciar al fostului acționar de la Dinamo.

„Îi spuneam „Magdalena” bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare.

Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea. Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi.

Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși!”, a spus acesta, potrivit digisport.ro.