Crin Antonescu, convins că va fi şeful PNL

Crin Antonescu, convins că va fi şeful PNL

Crin Antonescu, vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, şi-a încheiat, astăzi, la Piatra-Neamţ campania pentru alegerile pentru şefia partidului.

Contracandidatul lui Călin Popescu Tăriceanu a venit în Neamţ însoţit de senatorul ieşean Relu Fenechiu, preşedintele liberalilor ieşeni şi Nini Săpunaru, şeful organizaţiei Vrancea. La prezidiu s-a aflat şi Dorin Ursăreascu, noul preşedinte interimar al liberalilor nemţeni, care a confirmat, încă o dată, că îl susţine pe Tăriceanu.   Crin Antonescu a declarat că are cele mai mari şanse să fie noul preşedinte al PNL.

”Socotelile, din punct de vedere aritmetic, erau încheiate înainte de a veni în Neamţ. Că aş lua, sau nu voturi de aici, nu ar mai schimba mare lucru. Însă, trebuie să recunosc, fiecare vot contează“, a declarat Antonescu.

Declaraţia acestuia a fost susţinută de către Relu Fenechiu, care a lăsat să se înţeleagă că, cel puţin în Moldova, filialele liberale merg pe mâna lui Antonescu.   Mai puţin Neamţul, unde părerile sunt împărţite

„La Piatra Neamţ se încheie campania internă pentru algerile care vor avea loc la Congresul PNL. A fost o campanie în care le-am propus colegilor un nou model de conducere, o schimbare care să fie benefică PNL-ului şi nu una care să aducă tensiuni în partid. PNL este un partid important, iar acest lucru nu mai trebuie demonstrat“, a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal a mai spus că a venit la Neamţ pentru a avea o discuţie amiabilă cu delegaţii care vor fi prezenţi la Congresul PNL, cu toate că este convins că este susţinut de suficiente filiale pentru a accede la şefia partidului.

Ne puteți urmări și pe Google News