Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimele de la Caracal. Familia Luizei, blestem greu pentru criminalul Gheorghe Dincă
Crimele de la Caracal. Familia Luizei, blestem greu pentru criminalul Gheorghe Dincă

Crimele de la Caracal. Familia Luizei, blestem greu pentru criminalul Gheorghe Dincă

Vestea că într-o pădure de lângă Caracal s-ar fi găsit rămășițe umane ce ar putea aparține Luizei Melencu i-a îngozit pe membrii familiei fetei dispărută în luna aprilie. Bunicul elevei de 18 ani susține că autoritățile nu le-a transmis nimic și a declarat că pedeapsa pe care și-o dorește pentru Gheorghe Dincă este „să i se scoată ochii, să nu mai vadă niciodată”.

Vestea că anchetatorii au găsit, luni, rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, într-un loc în care Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, susţine că ar fi ale Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie, după ce a fost luată la ocazie de către acesta, familia fetei este sfâșiată de durere.

Bunicul Luizei a declarat că „noi nu ştim nimic, nouă nu ni se spune nimic”. „De când au venit cei de la Bucureşti, lucrurile merge altfel. Înainte nu se făcea nimic. Murim încet şi sigur. Îmi e dor de ea. Ne dorim să i se scoată ochii, să nu mai vadă niciodată, asta e pedeapsa pe care ne-o dorim. Presa ne-a ajutat, e singurul nostru sprijin. Politicienii au fugit, nu au fost sinceri, să îi fie ruşine lui domnul Dragnea. A dat legi doar pentru unul,” a spus bunicul Luizei la postul România TV.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: