Evenimentul Zilei > Social > Crimă teribilă în Craiova. O femeie dată dispărută de 15 luni, găsită moartă cu ajutorul unui excavator
Crimă teribilă în Craiova. O femeie dată dispărută de 15 luni, găsită moartă cu ajutorul unui excavator

Crimă teribilă în Craiova. O femeie dată dispărută de 15 luni, găsită moartă cu ajutorul unui excavator

O femeie din municipiul Craiova, județul Dolj, dată dispărută în luna martie 2021, a fost găsită îngropată în localitatea Șimnicu de Sus, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În urma probatoriului administrat, fostul soț de 55 de ani, din municipiul Craiova a fost reținut pentru 24 de ore,. Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

Cadavrul Silviei Albișoru, din municipiul Craiova, județul Dolj, a fost găsit cu excavatorul, la 15 luni de la crimă. Potrivit primelor cercetări, reiese faptul că femeia a fost ucisă de fostul soț Familia, în tot acest timp, o credea plecată la muncă în Italia.

Bărbatul a fost reţinut, fiind suspectat că şi-a ucis în bătaie fosta soție

Ancheta a început după ce, vineri, poliţiştii din Craiova au fost anunţaţi de un bărbat din comuna Seaca de Câmp despre faptul că, în luna martie 2021, mama sa, din municipiul Craiova, a plecat de la domiciliul său cu intenţia de a ajunge în Italia, iar de la acea dată nu a mai putut lua legătura cu ea.

S-a dovedit că femeia fusese ucisă, cadavrul fiindu-i găsit sâmbătă dimineaţă cu ajutorul unui excavator.

„În continuarea activităţilor de căutare privind plecarea voluntară a numitei Albişoru Silvia, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în urma investigaţiilor efectuate, au rezultat indicii rezolnabile privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Astfel, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie”, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Dolj.

Fostul soţ a îngropat-o pe femeie în comuna Şimnicu de Sus

Sub coordonarea procurorului criminalist a fost constituită echipă complexă de cercetare formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţiei 3 Poliţie Craiova şi Serviciul Criminalistic.

În comunicat se mai arată că femeia a fost agresată de fostul soţ, agresiuni care au condus la moartea acesteia.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârşitul lunii aprilie 2021, în locuinţa comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soţ, agresiuni ce au condus la decesul acesteia.

Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Şimnicu de Sus unde ar fi fost îngropat. În noaptea de 01/02 iulie a.c., în comuna Şimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere,

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj”, se mai arătă în comunicatul poliţiei.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: