Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă odioasă în Galați. Cum acționa un tâlhar violent
Crimă odioasă în Galați. Cum acționa un tâlhar violent

Crimă odioasă în Galați. Cum acționa un tâlhar violent

O nouă crimă care a îngrozit România a avut loc în județul Galați, unde un tâlhar a ucis o persoană după ce a jefuit-o.

O nouă crimă din Galați șochează întreaga Românie

Crimă odioasă în județul Galați. O persoană a fost ucisă, iar alta s-a aflat la un pas de moarte.

Un bărbat din Galați a omorât o persoană și a rănit alta din Bălășești. Atacatorul riscă acum să facă închisoare pe viață.

Cum s-a întâmplat?

Crimă odioasă în Galați. Cele două victime au fost jefuite în timpul nopții de către un tâlhar.

Jafurile au avut loc duminică noaptea și respectiv luni seara. Prima victimă a tâlharului a fost și ucisă ulterior jafului, iar cea de a doua a fost grav rănită.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, „este vorba despre două infracțiuni de tâlhărie, una în formă calificată, comisă în noaptea de 17/18 ianuarie, în urma căreia o persoană a fost rănită grav, victima fiind internată în spital, iar cea de a doua în noaptea de 18/19 ianuarie, cu o victimă găsită decedată”.

Din primele informații se pare că atacatorul își alegea victimele în funcție de vârstă. Victima pe care a și ucis-o în propria locuință este o femeie în vârstă de 77 de ani.

A doua victimă, de luni seara, este un bătrân de 84 de ani. În momentul de față acesta este internat la un spital din Capitală.

Atacatorul, în vârstă de 30 de ani, a fost prins de Poliție și arestat preventiv încă de miercuri.

El este acuzat de tâlhărie calificată și tâlhărie urmată de moartea victimei. Bărbatul riscă să facă închisoare pe viață, deoarece mai are și alte antecedente penale.

Recidivistul de 30 de ani a fost prins și arestat preventiv miercuri sub acuzația de tâlhărie calificată şi tâlhărie urmată de moartea victimei și riscă acum închisoare pe viață, având în vedere antecedentele penale.

Acesta fusese eliberat condiționat din pușcărie nu mai devreme de septembrie 2020, după ce a executat o pedeapsa tot pentru fapte cu violență, scrie Antena3.