Crimă în direct prin telefon, la Timișoara. Doi soți au fost uciși în casă, în timp ce vorbeau cu nepotul din Germania

Crimă în direct prin telefon, la Timișoara. Doi soți au fost uciși în casă, în timp ce vorbeau cu nepotul din Germania Sursa foto: Arhiva EVZ

Doi soți din Timișoara au fost înjunghiați mortal de un individ care a intrat peste ei în casă. Bărbatul ar fi profitat de faptul că cei doi vorbeau la telefon cu nepotul lor și nu erau atenți și ar fi acționat.

Update: Polițiștii au reușit sa facă un portret robot al criminalului, care i-a ucis pe cei doi pensionare. Oamenii legii sunt în căutarea suspectului

Doi soți au fost înjunghiați mortal de un individ care a intrat peste ei în casă marți seară, în jurul orei 22, în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în spatele Palatului Dicasterial. Cei doi bătrâni, în vârstă de 75 și 78 de ani, vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania.

Aceștia i-au spus nepotului că un bărbat a intrat peste ei în casă și că i-a atacat. Tânărul a cerut ajutorul altui nepot al bătrânilor, aflat în Timișoara, care a mers la locuința acestora pentru a vedea ce s-a întâmplat. Criminalul a reușit să fugă înainte ca unul dintre nepoți să intre în casă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Criminalul nu a fost găsit

Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că cei doi bătrâni au fost înjunghiați și au murit. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, medicii de la ambulanță, dar și criminaliștii. Femeia, în vârstă de 78 de ani, era administrator, iar marți a strâns banii de cheltuieli. Momentan, criminalul este de negăsit.

„La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați (un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit, potrivit Digi24.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Atacatorul ar avea aproximativ 1,80 metri înălțime, brunet și era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți. Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș încearcă să stabilească identitatea criminalului, care va fi acuzat de omor calificat.