Bărbatul a fost transferat astăzi de la secţia de terapie intensivă a Spitalului "Sf. Spiridon" într-o altă secţie a spitalului.
"Pacientul este stabil, a fost mutat astăzi de la terapie intensivă şi necesită în continuare îngrjiri. A început să îşi recapete cunoştinţa în primele zile ale anului, iar acum se poate vorbi cu el. Deşi în stare stabilă, pacientul necesită în continuare îngrijiri, nu se poate pune problema externării. Nu putem să estimăm cu exactitate când va putea să fie interogat de către autorităţi, depinde de evoluţia stării sale de sănătate. Oricum, poliţia este prezentă tot timpul în spital, din momentul în care acesta a deschis ochii şi a fost conştient, şi îl păzeşte", a declarat, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

După ce și-a omorât soția, Vasile Olaru a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se cu același cuțit. Cei doi aveau două fetiţe în vârstă de doi ani şi şapte luni, respectiv 13 ani şi un băiat major. Cele două fete minore ale femeii vor fi încredinţate unui unchi, decizia fiind luată în urma anchetei desfăşurate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi.
CITIȚI ȘI:

  • CRIMĂ într-un coafor din Iași. Un bărbat și-a ÎNJUNGHIAT mortal soția- IMAGINI ȘOCANTE!

Te-ar putea interesa și: