Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima de la Bihor. Cine este bărbatul care și-a ucis iubita în vârstă de 30 de ani: ”Era genul loverboy ”. Poliția este pe urmele lui
Crima de la Bihor. Cine este bărbatul care și-a ucis iubita în vârstă de 30 de ani: ”Era genul loverboy ”. Poliția este pe urmele lui

Crima de la Bihor. Cine este bărbatul care și-a ucis iubita în vârstă de 30 de ani: ”Era genul loverboy ”. Poliția este pe urmele lui

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, fost profesor universitar, este acuzat că și-ar fi ucis iubita, abandonându-i cadavrul pe un câmp din județul Bihor. Poliția a reușit să identifice semnalmentele bărbatului și face apel la populație în vederea capturării suspectului.

IPJ Cluj a transmis o fotografie a suspectului acuzat de crimă, semnalmentele fiind următoarele: înălţime: 1,80 cm, greutate: 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, faţă ovală.

Semnalmentele suspectului din județul Bihor, acuzat că și-a ucis iubita

„Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureş, care ar fi plecat în prezenţa lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării acestuia.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112”, a informat IPJ Cluj.

Cadavrul tinerei a fost descoperit lângă localitatea Aleșd

Tânăra în vârstă de 30 de ani a fost găsită fără suflare în apropiere de localitatea Aleșd, din județul Bihor. Victima era originară din Târgu Mureș, însă locuia în Cluj-Napoca.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin”, a informat atunci IPJ Cluj.

Femeia a părăsit domiciliul împreună cu principalul suspect

Victima era originară din Târgu Mureș, însă locuia în Cluj-Napoca. Aceasta ar fi părăsit locuința împreună cu un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Arad, despre care se crede că ar fi fost iubitul său.

„La data de 23 mai, în jurul orei 13.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că la data de 21 mai, în jurul orei 12.00, Molnar Beata în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș ar fi plecat de la locuința ei din Cluj-Napoca, în prezența prietenului ei, respectiv un bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit”, a informat, luni, IPJ Cluj.

Crima de la Bihor. Cine este principalul suspect

Potrivit Antena 3, bărbatul suspect de crimă era genul loverboy, foarte atent cu femeile până le cucerea. Apoi își arăta adevărata față. Își punea prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 22.20. În cazul în care fetele nu ascultau și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent. Mai mult decât atât, acesta cumpăra doar produse ce aveau preturi pare.

Bărbatul a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca în urmă cu aproximativ doi ani, însă a fost dat afară după ce și-a bătut iubita în stradă. Ulterior, acesta a urmat un program de reabilitare dispus de instanță și a luat tratament.