Evenimentul Zilei > Actualitate > Crăciun la „Casa Regală” a lui Cioabă. Lux și bucate alese pentru regele internațional al rromilor I GALERIE FOTO
Crăciun la „Casa Regală” a lui Cioabă. Lux și bucate alese pentru regele internațional al rromilor I GALERIE FOTO

Crăciun la „Casa Regală” a lui Cioabă. Lux și bucate alese pentru regele internațional al rromilor I GALERIE FOTO

Veselie mare la a doua ”Casă Regală” din România. Aici a fost împodobit un imens brad alb din plastic, iar invitații regali au fost cinstiți cu fripturi apetisante, fructe și băuturi răcoritoare. Alcoolul nu este agreat pe masa regelui.

”Regele” Dorin Cioabă și-a împodobit în mod special palatul de Crăciun. În sufragerie a făcut bradul imens din plastic alb, și a întins masa, cu pahare de cristal și farfurii Versace. Oaspeții lui Cioabă au stat pe scaune aurite, însă regele a avut parte de un tron imens, suflat cu aur. Pe masa de Crăciun a fost abundență de bucate, unele tradiționale, din care, mărinimos, regele rromilor a împărțit tuturor, și a exemplificat cu fotografii postate pe Facebook.

Nici exteriorul casei nu a scăpat neîmpodoibit. ”Regele” a dat comandă ca deasupra fațadei să fie scris cu majuscule luminoase „CASA REGALĂ – LA MULȚI ANI 2017”, iar în față a pus un Moș Crăciun gonflabil.

În seara de Ajun, Dorin Cioabă a ales să le transmită ”supușilor”, prietenilor virtuali și urmăritorilor din social media un sincer ”Craciuno Bahtalo! Merry Christmas! Sărbătoarea nașterii Domnului Isus să vă aducă pace și bunăstare”. Iar cum o asemenea urare nu se poate afce oricum, ”Familia Regală Internațională a Romilor”, s-a îmbrăcat în uniforme militare albastre special făcute la comandă, inclusiv pentru cei doi nepoți ai ”regelui”. (Sursa foto: Dorin Cioabă / Facebook)