Evenimentul Zilei > Actualitate > Cozmin Guşă lansează nucleara în cazul de la Caracal. „Ce mega scandal se naște aici”
Cozmin Guşă lansează nucleara în cazul de la Caracal. „Ce mega scandal se naște aici”

Cozmin Guşă lansează nucleara în cazul de la Caracal. „Ce mega scandal se naște aici”

Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat că greșelile fatale și bâlbele instituțiilor implicate direct în cazul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită şi sechestrată la Caracal, au fost provocate de încercările de a ascunde faptul că sume uriașe investite în aceste domenii s-au risipit prin contracte păguboase, gestionate politic sau instituțional.

Din păcate, noi toti culegem ceea ce am semănat, pentru că această toleranță față de politcieni mincinoși, corupți, care au invadat țara și nu au făcut-o de azi, de ieri, ne pune pe noi românii în situația de a fi supărați, urlăm, ne simțim într-o maximă nesiguranță, dar tot nu ne trezim. Nu învățăm niciodată nimic și faptul că nu există solidaritate sinceră ne-a adus unde ne-a adus”, a declarat Cozmin.

De asemenea, Guşă susţine că în acest caz ar putea să intre în discuţie și un scenariu-bombă dezvoltat de jurnalistul de investigații EvZ Alecu Racoviceanu.

Acesta a emis o ipoteză în care principalul suspect, Gheorghe Dincă, ar fi fost furnizor pentru o rețea de trafic de carne vie pentru militarii americani din baza militară de la Deveselu, aflată la mică distanță de Caracal.

Racoviceanu a făcut această dezvăluire din sursele lui și atunci ne putem întreba, apropos de incertitudinele care planeaza asupra unor aspecte importante ale anchetei, de exemplu inexistența unui cadavru, cine sunt complicii sau cine sunt peștii mari. Dacă această ipoteză ar fi corectă, și cred că anchetatorii ar trebui să o ia în calcul, vă dați seama ce mega scandal se naște aici. Eu bănuiesc că cetățenii din acea comună sau din Caracal, dacă sunt întrebați, vor aduce asemenea gen de informații, că nu se poate desfășura un asemenea trafic de carne vie, în acea zonă, fără ca cetățenii să nu bănuiască, să bârfească. În această situație, scandalul s-ar multiplica de zeci de ori. Ei, vă dați seama cât de jos suntem dacă ipoteza se adeverește, asta ne-ar arăta o față și mai hâdă a României de azi”, a mai spus cunoscutul consultantul politic, potrivit cancan.ro.