Deci, nasul meu de “animal sălbatic” îmi spune mie că, pe fondul certurilor interne dintre taberele PNL, LUCOVID versus RAREȘ, NEOPROTESTANTI versus ORTODOCȘI, Klausică asistat de către tanti Merkel stă la panda să “împartă dreptatea” și va împăca  taberele oferindu-i lui Siegfried ȘANSĂ PĂCII printr-un guvern de uniune națională din toamna (pe principiul “FACEȚI CERCUL, NU FIȚI HOȚI, SĂ NE ÎNTRE-N C.. LA TOȚI!”), care GUVERN va fi susținut de către toți liderii de partid de care “are grijă” Lucian Pahonțu, șeful SPP, “paznicul și chezașul” LINIȘTII PREZIDENȚIALE.

Aaaa, să nu uit referitor “Jo napot kivanok PeeSeeDeee”! Sunt convins că reacția penibilă a lui KWI de-atunci a fost dictată tot de la Berlin, enervați nemții fiind de campania de “seducție” pe care Victor Orban o desfășoară de luni bune la Chișinău, și care campanie cunoscuse exact atunci episodul cadourilor medicale pentru moldoveni, cadouri duse de către ministrul ungur de externe personal. Ori, asta strică aranjamentele de dominație germană acolo (nemții îl bănuiesc pe Putpredare Ro catre Germania,

in că l-a “însărcinat” discret pe Orban, ca să le mai submineze autoritatea), și-atunci “agentul KLAUSICA” a fost activat, a avut acea intempestivă și penibilă evoluție publică, comandând și acea vizită “heirupista” a delegației guvernamentale românești la Chișinău, care făcea Moldovei cadouri medicale la care tânjeam și noi în țară!?

Știu că nu sună plăcut ce zic, dar aștept să fiu contrazis în baza unor contraargumente solide. Pân-atunci, să rămânem vă rog cu această imagine de ROMÂNII – POPOR DE SLUGI, iar celor care contribuie cu bună știință la consolidarea acestui statut RUȘINOS, le sugerez să-și imagineze scenă în care vor fi obligați să “deconteze” asta în față părinților sau copiilor lor”, încheie analistul politic, Cozmin Gușă.

PAGINA ANTERIOARA