Evenimentul Zilei > Monden > Cove și Lora vor avea o colegă nouă. Emisiunea ”Vorbește lumea” își mărește echipa
Cove și Lora vor avea o colegă nouă. Emisiunea ”Vorbește lumea” își mărește echipa

Cove și Lora vor avea o colegă nouă. Emisiunea ”Vorbește lumea” își mărește echipa

Emisiunea PRO TV ” Vorbește Lumea” își mărește echipa. Cove și Lora au anunțat că vor avea o nouă colegă. Este vorba despre Anamaria Stancu Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project.

O nouă vedetă a semnat cu PRO TV. Este foarte probabil că Lora și Cove vor avea o nouă colegă în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

Emisiunea ”Vorbește  lumea” își mărește echipa

Emisiunea PRO TV ” Vorbește Lumea” își mărește echipa. Cove și Lora au anunțat că vor avea o nouă colegă. Este vorba despre Anamaria Stancu Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project. Aceasta va avea propria rubrică în emisiunea de la PRO TV, relatează Capital .

Marți, 23 martie, a venit vești noi din partea lui Cove și a Lorei. Prezentatorii emisiunii de la PRO TV au invitat-o în platou pe Anamaria Stancu Ionescu. Aceasta nu s-a prezentat singură, ci împreună cu soțul ei Tudor. Mai mult, ea a sărbătorit ziua de naștere în emisiunea de la PRO TV, dar a avut și o veste mare.

Anamaria Stancu Ionescu

Fosta prezentatoare de știri de la antena 1 a anunțat că va face parte din echipa ”Vorbește lumea”

Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a anunțat că va face parte din echipa „Vorbește lumea”. Anamaria va avea propria rubrică cu trucuri despre designul interior. „Îmi doresc să ajung cât mai repede la oamenii de acasă. Tot ce vom face noi aici o să fie cu buget de pandemie. Oamenii cred că dacă vrei ceva wow trebuie să ai un buget mare. Nu e așa!”, a declarat Anamaria Stancu Ionescu la PRO TV.

Pasiunea Anamariei Ionescu se va putea transforma astfel într-o minune media. În urmă cu mai mulți ani făcea schimbări prin casă, cu buget redus. „Am început să schimb chestii prin casă, pe la ai mei. Apoi m-am gândit să fac serios treaba asta. Stăm de 8 ani în același apartament și l-am schimbat de multe ori”, a mai adăugat ea.

Anamaria Stancu Ionescu

Tudor de la Fly Project, soțul ei, a lăudat-o: „Ea face și platouri pentru filmări, pentru foto. Tu nu știi să te lauzi!”

Kim Kardasian de România – o nouă colegă la ”Vorbește lumea”. ”Bine ai venit”, a spus Cove

Emoții ! Surpriza vine acum, când Cove şi Lora au anunţat că au o nouă colegă. Despre cine e vorba?

„De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme.”, a spus Cove în direct, potrivit okmagazine.ro.

Noua prezenţă de la Pro TV a spus:„Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună.

Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Bucu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte.”

Francisca este cântăreaţă şi de multe ori i s-a spus Kim Kardashian de România.

Anamaria Stancu Ionescu