Evenimentul Zilei > Monden > Costi Ioniță, de neoprit. A lansat un nou hit internațional: „Go Down Deh”. Cine interpretează melodia care face furori. VIDEO
Costi Ioniță, de neoprit. A lansat un nou hit internațional: „Go Down Deh”. Cine interpretează melodia care face furori. VIDEO

Costi Ioniță, de neoprit. A lansat un nou hit internațional: „Go Down Deh”. Cine interpretează melodia care face furori. VIDEO

Costi Ioniță este de neoprit atunci când vine vorba să surprindă cu melodiile pe care le compune. După hitul cu Loredana Groza, a venit rândul unei noi melodii care are deja succes la nivel internațional.
După ce a cucerit topurile din întreaga lume cu melodia „Habibi (I need Your love)”, interpretată de Shaggy, Mohombi și Faydee, Costi Ioniță a compus un nou hit international interpretat de Spice, Sean Paul și Shaggy.
Melodia lansată acum şase ani a depășit până în prezent 225 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar Costi și Shaggy speră să aibă acelaşi succes cu noul hit „Go Down Deh” care a strâns deja 2.185.159 vizualizări.

Costi Ioniţă uimește din nou cu acest hit devenit viral pe social media. După ce a dat lovitura pe plan naţional cu piesa „Fericire” interpretată de Loredana Groza alături de 10 dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, iată că din nou face valuri cu o nouă melodie care va sparge topurile în această  vară.

Costi Ioniţă, extrem de apreciat de internauții străini

Melodia este cu adevărat apreciată, ca dovadă numărul mare de vizualizări are au venit foarte repede după lansarea hitului, dar şi a numărului de comentarii ale străinilor la melodia postată pe YouTube:

„Nu mă așteptam la asta! Ai încredere în mine că vor primi Grammy pentru asta”. „Costi Ioniță compune cele mai bune melodii care s-au auzit vreodată. Costi Forța! România te iubește”. Un comentator străin:  „Această melodie va fi ca partea noastră națională pentru vara următoare în Malawi”. „Încerc să ridic această melodie de un milion de ori”, este opinia unui internaut.

Altcineva a scris: Iisuse, Domnul meu, iartă-mă că am urmărit asta în mod repetat. „Acesta este motivul pentru care urăsc Spice. Tocmai când crezi că a terminat și poate că nu-și revine, te surprinde, la naiba. Un alt hit Spice. Sunt atât de fericit pentru ea”, este un alt comentariu.

„Spice, Sean Paul și Shaggy pe aceeași melodie și videoclip muzical Acesta este un foc absolut 🔥🔥🔥 Dragoste pentru frații și surorile mele jamaicane din Haïti”, a mai scris cineva pe YouTube.