Evenimentul Zilei > Sport > Costel Gâlcă a găsit vinovații după eșecul de la Aalborg
Costel Gâlcă a găsit vinovații după eșecul de la Aalborg

Costel Gâlcă a găsit vinovații după eșecul de la Aalborg

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a spus că echipa sa a fost vizibil incomodată de terenul prost de la Aalborg și a resimțit absența de pe teren a vârfului Raul Rusescu.

Costel Gâlcă a spus la finalul partidei pierdute de Steaua la Aalborg, scor 0-1, că echipa sa ar fi avut nevoie de Raul Rusescu, contra danezilor. De asemenea, tehnicianul a cirticat și starea gazonului pe care s-a desfășurat întâlnirea cu nordicii. „Suntem dezamăgiţi pentru că am avut ocazii şi nu le-am fructificat. I-am închis destul de bine, dar câteodată nu putem înţelege fotbalul. Am avut ghinion şi la gol, când Papp a alunecat. Cred că nici starea terenului nu ne-a ajutat foarte mult. Am fi avut nevoie de un Raul Rusescu, dar asta e acum, ne gândim la meciul următor", a spus Gâlcă la Digi Sport.

Pe de altă parte, Gâlcă a afirmat că ratarea calificării în primăvara europeană ar fi uriașă. „Trebuie să avem încredere că vom câştiga împotriva lui Dinamo Kiev şi că Aalborg nu va avea un meci uşor în Portugalia. Rio Ave e o echipă care joacă bine, cunoaşte terenul dificil pe care îl are. Ar fi o dezamăgire să nu ajungem în primăvara europeană. Asta ne-am propus şi încă sperăm”.