Evenimentul Zilei > Actualitate > Coşmarul unei fetiţe de 4 ani. Părinţii sunt disperați. Doctorii, acuzați de nepăsare
Coşmarul unei fetiţe de 4 ani. Părinţii sunt disperați. Doctorii, acuzați de nepăsare

Coşmarul unei fetiţe de 4 ani. Părinţii sunt disperați. Doctorii, acuzați de nepăsare

Părinţii unei fetiţe de 4 ani din oraşul Horezu îi acuză pe medicii de la Spitaşul Orăşenesc că nu au internat-o pe fiica lor după ce aceasta a fost consultată

Fetiţa a făcut convulsii la scurt timp după ce medicul de la spital i-a administrat nişte siropuri şi le-a spus părinţilor că pot lua fetiţa şi s-o ducă acasă. Mama fetiţei, împreună cu aceasta au intrat apoi la o farmacie vizavi de spital unde s-au întâmplat convulsiile.

Convulsiile au durat trei sferturi de oră, povesteşte tatăl fetiţei.

„Medicul de familie s-a uitat în gât, a consultat-o în gât și i-a prescris două siropuri și o trimitere la ORL. La ORL s-a dus soția mea cu fetița și i-a spus după ora 1, deci la ora 9 jumătate, după ora 1. S-a dus la pediatru, la fel a consultat-o în gât, fără să îi ia febra și i-a dat o rețetă. Și să ne ducem acasă să o tratăm cu medicamentele pe care le-a scris pe rețetă”, spune Gabriel Dumitrescu, tatăl fetiței.

„Soția mea a coborât cu fetița din spital, peste drum se afla o farmacie. S-a dus în farmacie să ia medicamentele prescrise de doamna doctor. În farmacie, fetița mea a făcut convulsii. A stat în convulsie circa 40-50 minute”, adaugă Gabriel Dumitrescu, tatăl fetiței.

„Mamica a venit cu copilul la o consultație în ambulatoriu. A fost consultată de către medicul pediatru. Imposibil să fie așa ceva ce a afirmat doamna. A fost recomandat consult de ORL. Despre episodul despre care vorbiți dumneavoastră. Nu a fost convulsie. A fost doar un sindrom febril. L-a facut în cadrul farmaciei. O consultație în ambulatoriu, care s-a finalizat cu un frison”, spune Constantin Popescu, directorul Spitalului Orășenesc Horezu, potrivit digi24.ro