Evenimentul Zilei > Monden > Coșmar pentru o vedetă din România. Bătută și abandonată în „Orfelinatul groazei”
Coșmar pentru o vedetă din România. Bătută și abandonată în „Orfelinatul groazei”

Coșmar pentru o vedetă din România. Bătută și abandonată în „Orfelinatul groazei”

Claudia, vedeta din emisiunea Survivor România, a trecut prin momente incredibil de grele pe vremea când era doar un copil. Aceasta a povestit cum a fost abandonată într-un orfelinat „al groazei”.

Claudia s-a izolat de grupul ei și pare că emisiunea nu prea îi priește așa cum s-ar fi așteptat, primul scandal în echipă punându-și deja amprenta asupra ei.

Claudia este pe deplin înțeleasă de oamenii ce o urmăresc de acasă întrucât aceștia îi cunosc povestea de viață și știu că nu a avut parte de cea mai bună copilărie pe care o fată ar fi putut-o avea.

Abandonată la naștere de părinți, aceasta a ajuns în grija Statului, în instituția care își căpătase denumirea de „Orfelinatul Groazei” de la Beclean, loc în care fiecare zi era o adevărată luptă pentru supraviețuire.

„Am o problemă, dacă cineva se leagă cu mâncare, e scandal. Nu suport să îmi spună cineva să mănânc, să mă oblige lumea sa mananc. Îmi amintește de copilărie. Am fost bătută, lovită rău și trebuia să mint că nu sunt bătută . E o durere, de asta nu pot sa iert”,a spus Claudia de la Survivor România, conform Wowbiz.