„Nu este întâmplător ceea ce s-a întâmplat, este clar că Alianța USR PLUS deranjează celelalte partide, dar nu pe acest teren se duce jocul politic. Vom depune plângeri penale pentru a-i identifica pe cei care ne-au distrus corturile”, se arată pe pagina de Facebook a Alianței USR PLUS.

Invitați într-o emisiune de televiziune, social-democratul Codrin Ștefănescu și purtătorul de cuvânt al Alianței USR-PLUS, Iolu Liviu, au avut un schimb de replici pe tema distrugerii corturilor electorale.

„- Codrin Ştefănescu: Nu are nicio legătură PSD-ul cu vandalizarea. Nu facem o astfel de politică. Reclamaţia vizavi de USR au făcut-o asociaţii civice şi domnul Palada şi mulţi alţii vizavi de finanţarea USR-ului.

– Liviu Iolu: Nu e vorba de USR. Vă rog nu deviaţi de la subiect. E vorba de BEC.

– Codrin Stefănescu: Nu mai fiţi nervos, domnule

– Liviu Iolu: Denaturati lucrurile

– Codrin Stefănescu: Începeţi să urlaţi în emisiuni, vă trântiţi pe jos, vă rupeţi hainele, cu calm. Românii decid cu cine votează.

– Liviu Iolu: Nouă ni s-au vandalizat nişte corturi.

– Codrin Stefănescu: Şi noi avem aceeaşi problemă. Şi noi am cerut poliţiei să fie foarte vigilentă. Nouă ni s-a întâmplat să ne fie vandalizate materiale de campanie în judeţe în care voi, ca Cioloş nu existaţi, cum este Caraş, Gorj, unde nici măcar nu aveţi filială.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

 

Te-ar putea interesa și: