Cornel Ilie este din nou singur! Solistul trupei Vunk, una dintre cele mai longevive și apreciate formații din România, s-a despărțit de iubita sa. Anunțul a fost făcut la ProTv, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

La ceva timp după ce s-a despărțit de Eliza, fosta sa soție, Cornel Ilie a declarat că a început să se întâlnească cu o altă femeie. Cu toate acestea, la momentul respectiv, solistul trupei Vunk nu a vrut să ofere pre multe detalii referitoare la cest subiect.

„Nu mi-am refăcut viața sentimentală. Îmi refac viața din punct de vedere emoțional, dar nu și sentimental. Pot rămâne sechele, regrete. Sunt niște decizii pe care le rumegi în timp. Cel mai mare avantaj al meu e că pot să scriu muzică și că pot să mă retrag acolo.

Noi am ales o cale civilizată și firească de a divorța. Suntem în continuare prieteni. Nu mă interesează părerea oamenilor despre viața mea personală. Sunt multe greșeli nu e ceva cu care să mă mândresc”, a declarat Cornel Ilie, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cornel Ilie este din nou singur! Ce spune artistul despre o a doua căsătorie

Cu toate că a divorțat, Cornel Ilie nu exclude ideea de a se recăsători.

„Daca simt să fac asta, da. Dacă simt să fac asta, dar nu caut neapărat. Îmi trăiesc viața foarte relaxat și încerc să nu-mi pun piedici. Trăiesc momentul. Da, sunt asaltat de domnișoare, dar probabil e un efect firesc. Nu e ceva cu care mă mândresc. Nu e un scop acum în viața mea . Eu încerc să renasc, să trăiesc”, a mai declarat artistul.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali s-a reabilitat și are toate drepturile. Decizia ÎCCJ însă nu este definitivă

CITEȘTE ȘI De la ura digitală la femicid. Lumea întunecată a misoginismului extremist și pericolul ascuns din „manosferă”