Evenimentul Zilei > Actualitate > Înjunghiat cu ferocitate! Copilul de opt ani din Cluj, dat dispărut, a fost găsit mort
Înjunghiat cu ferocitate! Copilul de opt ani din Cluj, dat dispărut, a fost găsit mort

Înjunghiat cu ferocitate! Copilul de opt ani din Cluj, dat dispărut, a fost găsit mort

Un copil de opt ani a fost găsit mort, pe bancheta din spate a mașinii tatălui său. Polițiștii și procurorii au descins la marginea satului Vlaha, județul Cluj, undea fost observat un autoturism abandonat, iar pe bancheta din spate se afla cadavrul unui copil.

La fața locului s-au deplasat importante forțe din Poliția Cluj. După ce a fost deschisă mașina, medicul legist prezent a observat că minorul este înjunghiat în zona pieptului, fiind decedat de mai multe ore. ”Semnele cadaverice sunt instalate de mai multe ore”, ne-a transmis legistul.

În prezent,în prezența unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a fost demarată cercetarea la fața locului, fiind căutate urme ale criminalului. ”Este vorba despre copilul dispărut. Prezenta o plagă înjunghiată în zona pieptului. Copilul este decedat. Acum se desfășoară cercetarea la fața locului. Este foarte trist ce s-a întâmplat”, ne-a confirmat procurorul Mihaela Sfiriac de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Polițiștii de la fața locului spun că autoturismul în care a fost găsit cadavrul copilului aparține tatălui acestuia, numitul Takacs Gyorgy. În prezent, la fața locului a fost adus un câine de urmă care să caute indicii despre prezența tatălui, polițiștii bănuind că acesta s-ar fi sinucis în pădurea din apropiere.

Pe de altă parte, minorul de opt ani a fost dat în urmărire generală, în urmă cu două zile, de către Poliția Cluj Napoca. ”Un minor în vârstă de 8 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu împreună cu tatăl său, iar cei doi nu s-au mai întors. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că nu a mai putut lua legătura cu fiul său Takacs Gyorgy, în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla împreună tatăl său, din data de 25 iulie a.c.,ora 22.20. De asemenea, din data de 25 iulie a.c, tatăl minorului nu a mai putut fi contactat. Semnalmentele copilului: înălțime 1.50 m, 43 kg, păr șaten, ochi căprui, față rotundă. Nu se cunoaște vestimentația pe care acesta o purta”.