La fața locului s-au deplasat importante forțe din Poliția Cluj. După ce a fost deschisă mașina, medicul legist prezent a observat că minorul este înjunghiat în zona pieptului, fiind decedat de mai multe ore. ”Semnele cadaverice sunt instalate de mai multe ore”, ne-a transmis legistul.

În prezent,în prezența unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a fost demarată cercetarea la fața locului, fiind căutate urme ale criminalului. ”Este vorba despre copilul dispărut. Prezenta o plagă înjunghiată în zona pieptului. Copilul este decedat. Acum se desfășoară cercetarea la fața locului. Este foarte trist ce s-a întâmplat”, ne-a confirmat procurorul Mihaela Sfiriac de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Polițiștii de la fața locului spun că autoturismul în care a fost găsit cadavrul copilului aparține tatălui acestuia, numitul Takacs Gyorgy. În prezent, la fața locului a fost adus un câine de urmă care să caute indicii despre prezența tatălui, polițiștii bănuind că acesta s-ar fi sinucis în pădurea din apropiere.

Pe de altă parte, minorul de opt ani a fost dat în urmărire generală, în urmă cu două zile, de către Poliția Cluj Napoca. ”Un minor în vârstă de 8 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu împreună cu tatăl său, iar cei doi nu s-au mai întors. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că nu a mai putut lua legătura cu fiul său Takacs Gyorgy, în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla împreună tatăl său, din data de 25 iulie a.c.,ora 22.20. De asemenea, din data de 25 iulie a.c, tatăl minorului nu a mai putut fi contactat. Semnalmentele copilului: înălțime 1.50 m, 43 kg, păr șaten, ochi căprui, față rotundă. Nu se cunoaște vestimentația pe care acesta o purta”.