Evenimentul Zilei > Monden > Contul de Instagram al Adrianei Bahmuțeanu a fost spart. Vedeta a făcut plângere la DIICOT
Contul de Instagram al Adrianei Bahmuțeanu a fost spart. Vedeta a făcut plângere la DIICOT

Contul de Instagram al Adrianei Bahmuțeanu a fost spart. Vedeta a făcut plângere la DIICOT

Adriana Bahmuțeanu a făcut plângere la DIICOT după ce contul ei de Instagram a fost spart. Vedeta spune că știe cine este autorul, dar vrea ca acesta să fie pedepsit de oamenii legii.

Adriana Bahmuțeanu a fost nevoită să apeleze la ajutorul ofițerilor DIICOT după ce a fost victima unui atac cibernetic. Prezentatoarea TV a anunțat că i-a fost spart recent contul de Instagram. Șocul a fost cu atât mai mare cu cât autorul atacului este o persoană cunoscută, care i-a fost apropiată în trecut.

Plângere la DIICOT

Problemele au apărut la câteva săptămâni după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Vedeta spune că știe cine i-a spart contul, dar că vrea să îi lase pe oamenii legii să îl tragă la răspundere pe vinovat. Adriana Bahmuțeanu și-a anunțat fanii că ultimele postări nu îi aparțin. Multe dintre ele îl înfățișează pe partenerul său alături de fosta lui soție, care a decedat acum mulți ani.

„Este o pagină care mi-a fost furată. Am reclamat la DIICOT, aștept audierile. Am idee cine ar putea să fie, aștept autoritățile statului să-și facă treabă. Deci nu eu fac aceste postări, le face o anumită persoană care mi-a furat identitatea. E o persoană care a fost în anturajul meu și o persoană care mi-a fost apropiată la un moment dat. Bineînțeles că știu despre cine e vorba”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Postări ciudate

Vedeta spune că a aflat despre problemă când oamenii au început să o întrebe de ce postează fotografii cu fosta soție a partenerului ei. Adriana Barhmuțeanu spune că nu înțelege ce ar putea câștiga din aceste postări cel care i-a spart contul.

„E foarte urât ce face, nu respectă memoria unei persoane decedate. În acea fotografie este fosta soție a actualului meu soț, care a decedat, a murit la naștere, săraca. De ce face aceste postări n-am înțeles, e o nesimțire. Lumea știe că săraca femeie a murit, lumea știe povestea noastră, nu avem nimic de ascuns”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit cancan.ro.