Evenimentul Zilei > Actualitate > Contracandidata lui Becali, astrolog şi psiho-sexolog. Becali: „Lucrează cu Diavolul!”
Contracandidata lui Becali, astrolog şi psiho-sexolog. Becali: „Lucrează cu Diavolul!”

Contracandidata lui Becali, astrolog şi psiho-sexolog. Becali: „Lucrează cu Diavolul!”

Dacă despre proiectele cu care partidele vor veni în faţa electoratului nu se aude mare lucru, campania electorală care începe pe 9 noiembrie promite circ berechet. Temperamentalul Gigi Becali se va pomeni, în calitate de candidat liberal la Parlament, în faţa unei adevărate provocări.

Partidului Ecologist Român trimite în Colegiul 25 din Sectorul 6 al Capitalei, în care candidează şi Gigi Becali, o femeie, anunţă România TV. Asta, în sine, ar fi destul ca să-l facă pe patronul Stelei să-şi iasă din fire, dat fiind că acesta consideră sub demnitatea lui să se lupte cu femeile. Pe deasupra, însă, conform rtv.net, Antonia Dragomir a fost astrolog la OTV, iar acum este psiholog şi psihosexolog.

"Este o domnişoară Antonia Dragomir, de profesie psiholog, care să sperăm că va face o figură foarte bună având în vedere că domnul Becali este un LORD în relaţia cu femeile", a declarat Dănuţ Pop, preşedintele PER. "Colegii au ales-o pentru a-l ajuta pe domnul Gigi Becali în problemele dânsului de compontament".

Becali vede lucrul Diavolului
În faţa acestei provocări electorale, Becali a făcut apel la cele sfinte. "Eu iubesc femeile, le respect, le protejez, dar sunt unele care trebuie duse la preot, spovedite, împărtăşite, să ţină post pentru că practică tot felul de magii, ghicesc, citesc în astre. Astea sunt femei care lucrează cu diavolul", s-a crucit patronul Stelei în direct la România TV. "Ea nu este astrolog, cel ce ghiceşte noaptea la OTV este satanic".

Nici meseria de psiho-sexolog nu-i inspiră încredere lui Becali, care se întreabă cum şi-a obţinut adversara lui calificările profesionale.  "Dacă este o meserie asta de sexolog în cuplu, vă întreb şi eu: Vă duceţi şi voi să întrebaţi cum să faceţi sex cu bărbatul? De unde ştie ea să dea lecţii de sexologie?", s-a interesat acesta.
CITIŢI ŞI:

  • Ca la uşa cortului. Preda către Sârbu: V-aţi băgat toată familia în politică. Sârbu: Nu sunteţi potent!
  • Gigi Becali, atac din EVUL MEDIU: „Eu nu discut cu femeile. Discut numai cu bărbaţii. Să vorbească femeile între ele acolo”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: