Ana Munteanu, consiliera locală USR Timiș, care a devenit celebră după ce a intrat ilegal într-un restaurant dintr-un hotel, însoțită de jandarmi, pentru a face un flagrant, va primi un post nou în cadrul Consiliului Județean Timiș.  Ea a fost văzută în biroul șefului USR Timiș, vicepreședinte al CJ Timiș, în timpul unui plen. Cristian Moș a recunoscut că Ana Munteanu era acolo și a explicat că îi dădea o mână de ajutor la un proiect ADID.

Ana Munteanu, vizată pentru un post de consilier personal

Așa că ea ar putea să devină consilier. „Probabil pe viitor (n.r. – va lucra ). Eu caut în clipa de față consilier personal și caut om capabil pe cultură și pe partea de reciclabile, ADID. Mie acolo îmi trebuie, pentru că pe partea tehnică, Direcția Tehnică, sunt eu, sunt inginer. Voi avea un consilier personal deocamdată.

Îmi trebuie neapărat pe cultură, pe partea de Muzeul Satului, de Teatrul Merlin și mai mult pe parte de deșeuri, de ADID”, a spus Cristian Moș, conform stiridetimisoara.ro.

În cadrul acțiunii care a făcut-o celebră, în acest an, și care a stârnit indignare publică, Ana Munteanu a tocmit niște „clienți” care au mers în restaurantul unui hotel. Apoi, a mers și ea în acel loc, însoțită de forțele de ordine. Și asta pentru a-l amenda pe patronul ce se făcea vinovat pentru și-a servit clienții. În urma acestui episod controversat, ea a fost suspendată din USR timp de 1 an.

Cum au explicat cei de la USR suspendarea

„Condamnăm cu fermitate violenţa verbală din mediul online, elementele de limbaj suburban şi ameninţările proferate la adresa colegei noastre în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie. Indiferent de greşelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament.

Condamnăm, de asemenea, ştirile false fabricate şi promovate în jurul acestui subiect. În special pe cele care relativizează suferinţa victimelor regimului comunist. Considerăm că societatea, în ansamblul ei, are nevoie să respingă astfel de practici şi să încurajeze propagarea adevărului. Ştirile false sunt un flagel al lumii moderne, iar el trebuie combătut în toate formele sale”, spuneau cei de la USR Timiș într-un comunicat.