În momentul în care McGregor ar ieşit dintr-un club din Miami, un fan l-a văzut și și-a dorit să facă o poză cu el. Luptătorul irlandez ar fi devenit însă agresiv și i-ar fi luat telefonul tânărului de 22 de ani. După ce l-ar fi spart, marele campion UFC ar fi plecat cu telefonul în valoare de 1000 de euro, potrivit mass-mediei internaționale.

Autorităţile locale au mers la locuinţa lui McGregor, de unde l-au preluat şi l-au arestat pentru tâlhărie. La scurt timp, luptătorul din MMA a fost eliberat, achitând cauţiunea de 12.500 de dolari.

Conor Anthony McGregor este un luptator irlandez de arte marțiale mixte și pugilist profesionist care concurează în prezent în categoriile de greutatea pană și ușoară în Ultimate Fighting Championship. Este primul luptător din istoria UFC în a avea 2 centuri simultan.

McGregor a fost, de asemenea, campion la categoria pană și ușoară simultan în Cage Warriors Fighting Championship, o realizare care îl face primul și singurul luptător care a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp.

 

Te-ar putea interesa și: