”Pentru a își îndeplini misiunea de a ucide vârcolaci”, Ekaterina Tirskaya, în vârstă de 22 de ani, care se identifică cu o vampiriță dintr-un cunoscut serial, și-a așteptat prietenul să iasă din duș și l-a atacat cu un cuțit. Tânârul a reușit să se ferească de cuțit și să-i imbilizeze o mână, însă tânăra a luat un alt cuțit cu care l-a înjughiat în zona pieptului. După ce a reușit să fugă din casă, vecinii care l-au văzut au chemat o ambulanță și poliția.
 În urma unui consult psihologic s-a stabilit că ”vampiriția” este sănătoasă și că nu a suferit nicio tulburare sau traumă care să-i motiveze faptele, potrivit metro.co.uk. Bărbatul se află în afara oricărui pericol, iar tânăra a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare.

 

”Jurnalele vampirilor (en. The Vampire Diaries) este un serial american de televiziune pentru adolescenți, creat și dezvoltat de Kevin Williamson și Julie Plec, bazat pe romanele omonime ale scriitoarei L.J. Smith. Serialul urmărește viața Elenei Gilbert (Nina Dobrev), care se îndrăgostește de vampirul Stefan Salvatore (Paul Wesley). Curând fratele mai mare a lui Stefan, Damon (Ian Somerhalder), intervine în viața celor doi, îndrăgostindu-se de Elena”, conform Wikipedia.

Te-ar putea interesa și: