Evenimentul Zilei > Social > Concluziile autopsiei în cazul femeii sfâșiate de câini. Ana Oros a sângerat până la moarte
Concluziile autopsiei în cazul femeii sfâșiate de câini. Ana Oros a sângerat până la moarte

Concluziile autopsiei în cazul femeii sfâșiate de câini. Ana Oros a sângerat până la moarte

Femeia care a fost atacată de câini, în timp ce alerga în zona Lacul Morii a sângerat până a murit. Este concluzia medicilor care s-au ocupat de autopsie. Sâmbătă dimineață, Ana Oros a fost atacată de o haită de aproximativ opt câini, în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București.

Medicii au finalizat autopsia Anei Oros, femeia care a fost ucisă de câini pe Lacul Morii, în București, iar concluziile arată că aceasta a murit deoarece mușcăturile i-au sfâșiat artera femurală. Rănită, femeia a sângerat până la moarte, înainte ca cineva să apuce să-i vină în ajutor. Medicii au mai descoperit că Ana Oros avea mușcături pe toată suprafața corpului.

Femeia, care era din Baia Mare, dar locuia în București avea studii de medicină veterinară, însă acest lucru nu a ajutat-o să facă față atacurilor haitei de maidanezi.

Ana Oros a fost atacată de o haită de câini fără stăpân în timp ce alerga în zona Lacul Morii, culmea într-un loc în care mai fusese atacată și în urmă cu câteva luni de maidanezi. Un cetățean a văzut de la distanță cum femeia era atacată de câini, dar a ajuns prea târziu pentru a o mai salva. El a sunat la 112, însă echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

Sursa foto. Facebook

Ana Oros a continuat să alerge în zonă

Primul incident s-a petrecut în luna aprilie a anului trecut, când Ana Oros a fost salvată din colții animalelor de doi bicicliști. Aceștia se plimbau prin zonă și au intervenit, salvând-o. Femeia a ajuns la spital cu răni la cap și la membre.

Cu toate acestea a continuat să alerge în zonă, în ciuda pericolelor la care se expunea.

Prietenii Anei Oros au povestit că aceasta a refuzat să renunțe la traseul obișnuit de alergare spunând că nu dorește să se lase înfricoșată.

„Multă lume a întrebat şi se întreabă de ce a continuat să vină aici. Cuvintele Anei au fost ceva de genul: «Nu pot trăi cu frică. Trebuie să îmi înving fricile»”, a povestit unul dintre prietenii Anei Oros pentru Antena 3.

La cei 43 de ani, femeia era pasionată de drumeții, sport și alergat. Ea a participat la mai multe maratoane și competiții și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: