Evenimentul Zilei > Monden > Conacul plăcerilor interzise este bântuit de fantome. Amintiri din casa groazei, dezvăluite de un fost iepuraș Playboy
Conacul plăcerilor interzise este bântuit de fantome. Amintiri din casa groazei, dezvăluite de un fost iepuraș Playboy

Conacul plăcerilor interzise este bântuit de fantome. Amintiri din casa groazei, dezvăluite de un fost iepuraș Playboy

O fostă iubită a celebrului Hugh Hefner, fondatorul Playboy, și-a amintit de un episod terifiant pe care l-a trăit în perioada în care a locuit la conac.

Celebrul conac al lui Hugh Hefner (1926 – 2017) nu ar fi chiar atât de atractiv pe cât s-ar crede. Și asta pentru că celebra locuință a defunctului fondator Playboy ar fi bântuită. Teoria a fost pusă în circulație de Bridget Marquardt (48 de ani), fost iepuraș Playboy și vedeta reality show-ului „Girls Next Door”.

Ce spune o fostă iubită a lui Hugh Hefner despre fantomele de la conac

„Există povești cu fantome care datează de zeci de ani de la acel conac. Am văzut o femeie apărând în dormitorul meu”, a afirmat Marquardt, în cadrul podcastului despre activități paranormale „Dark House”.

Marquardt, care a fost una dintre iubitele lui Hef din 2002 până în 2009, susține că fantoma unei foste angajate a conacului a apărut lângă dulapul din dormitorul ei în timpul unei nopți relaxate între fete, alături de sora și prietena ei cea mai bună. Conacul, care se află în Holmby Hills, California a găzduit de-a lungul timpului mii de femei frumoase și a fost gazda petrecerilor somptuoase.

„Sora mea, eu și prietena mea Stacy stăteam toate pe patul meu. Vorbeam, beam un pahar de vin, iar televizorul era deschis. Dintr-o dată, cu coada ochiului, am văzut o femeie care stătea în dulapul meu. Bineînțeles că atunci când m-am întors să mă uit direct la ea, dispăruse”, a mai declarat fostul iepuraș Playboy. Chiar dacă spune că a fost vorba despre o imagine pe care a văzut-o cu coada ochiului, o fracțiune de secundă, Marquardt a precizată că i-a rămas adânc întipărită în memorie.

Cum este descrisă fantoma pe care a văzut-o diva

„Avea părul negru, lung, cam șuvițe, era foarte palidă și foarte slabă. Și purta un tricou alb care era mult prea mare pe ea și blugi negri cu spălare acidă. Stătea acolo și mă privea fix. Înainte de a locui în conac, am fost invitată să dau un test pentru Playmate și am cunoscut-o pe această femeie care era secretară la conac”, a mai spus Marquardt, care a contuinuat:

„A fost super prietenoasă. Era un fel de mamă a casei. Știa despre toate animalele de companie și știa despre toate fetele. A fost pur și simplu uimitoare.”