Editura Evenimentul si Capital

COMUNISMUL OCCIDENTAL și REVOLUȚIA SEXUALĂ DEVIANTĂ. SARTRE și de Beauvoir i-au susținut pe PEDOFILI! Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Autor: | | 0 Comentarii | 2659 Vizualizari

Nu numai ecologiștii germani, ci mulți alți participanți la mișcările studențești de inspirație comunistă din 1968 au cerut deschis legalizarea pedofiliei.

Un cititor bine informat îmi atrăgea atenția că e puțin forțat să arunc vina asupra stângii europene pentru ideea criminală de a lăsa copiii în voia unor deviați. Aș fi de acord cu această poziție, de altfel bine documentată, dacă ar fi vorba într-adevăr despre un caz izolat (un grup de câțiva studenți dintr-un oraș german, așa cum s-a spus).

Din păcate, nu este cazul. În primul rând, Verzii germani s-au delimitat public de această propunere dementă abia după vreo nouă ani. În al doilea, mulți dintre politicienii care au ajuns să conducă astăzi destinele Europei, impunând ideologia multiculturalismului și invazia imigranților din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, au un trecut revoluționar care frizează terorismul de stânga și au promovat o așa-zisă libertate sexuală dincolo de orice limite.

Printre ei se află, de pildă, Bernard Kouchner, fost ministru de Externe și pentru Afaceri Europene în guvernul de centru dreapta al lui Fillon, dar și de două ori ministru în executive de stânga. Kouchner, pe care prestigioasa publicație Jerusalem Post îl numea pe vremuri cel mai influent evreu din lume, este, de asemenea, co-fondator al ONG-ului „Medici fără frontiere”.

Din păcate însă, numele venerabilului politician francez apare în tinerețe și pe altfel de documente, care nu-i fac deloc cinste. Unul dintre acestea, redactat în anii 70 ai secolului trecut, cere răspicat ca pedofili dovediți să fie exonerați de răspunderea penală. Totul a pornit de la faptul că trei bărbați au fost condamnați în 1977 pentru activități sexuale cu niște copii de 12 și 13 ani.

Iată ce scriau Kouchner și prietenul său socialistul Jack Lang: „Trei ani de închisoare pentru niște sărutări și mângâieri? Ce ajunge, ajunge!”.

La fel de plină de indignare este și o a doua petiție semnată, țineți-vă bine, de celebrul scriitor și filosof Jean Paul Sartre și de nu mai puțin cunoscuta sa parteneră de viață Simone de Beauvoir, autoarea acelui adevărat manifest al mișcării feministe numit “Al doilea sex”.

“Legea franceză recunoaște că la 12 sau 13 ani există discernământ, că poate judeca și condamna copii de această vârstă, dar le refuză această capacitate în ceea ce privește viața emoțională și sexuală. Ar trebui recunoscut și dreptul copiilor și adolescenților de a avea relații cu oricine doresc ei”, scriu Sartre și Simone de Beauvoir.

Scrisoarea lor deschisă este contrasemnată și de alte personalități ale stângii franâuzești - filosoful Michel Foucault, criticul literar Roland Barthes și marele teoretician al emancipării minorităților sexuale, Jacques Derrida. Informația că toate aceste nume sunt legate de propuneri de dezincriminare a pedofiliei apare în „The Guardian”, ziar pe care niciun scriitor nu-l poate suspecta de vreo dorință de a lovi în mișcările de sorginte comunistă.

Stupoare la Loto, astazi! Ce s-a intamplat cu numerele! LIVE

Pagina 1 din 2


Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI