La Craiova a învăţat Luiza Melencu, din Dioşti, dispărută în luna aprilie, într-o zi în care a fost în vizită la Caracal şi urma să se întoarcă acasă cu ocazie. Luiza ar fi trebuit să fie în acest an clasa a XII-a. Ieri era aşteptată cu speranţă de colegii de clasă, care au ţinut să fie prezentă în mijlocul lor prin pozele pe care le-au adus cu ei la festivitatea de deschidere a anului şcolar, informează colegii de la ziarul oltenesc Gazeta de Sud.

Au venit însă părinţii, bunica şi mătuşa, care nu şi-au putut stăpâni lacrimile atunci când au intrat în unitatea şcolară şi au văzut cadrele didactice şi copiii. Membrii familiei, îndureraţi de dispariţia copilei, au fost invitaţi să participe la festivitatea de deschidere a noului an şcolar în curtea şcolii. Au ascultat imnul naţional şi au plâns încontinuu. Numele Luizei a fost pe buzele tuturor.

Alexandra Măceşanu, înscrisă în clasa a X-a

Şi la Caracal au fost momente cu o puternică încărcătură emoţională. La această unitate şcolară a învăţat Alexandra Măceşanu, dispărută la sfârşitul lunii iulie, după ce a apelat la o maşină de ocazie ca să ajungă în Caracal. Colegii ei au aşteptat-o cu tricouri cu poza ei, spunând că speră să apară. Au venit însă doar membrii familiei. Ea va fi prezentă printre colegi şi la strigarea catalogului, întrucât este înscrisă în clasa a X-a, la specializarea știinţe sociale. Colegii i-au păstrat şi locul în bancă.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: