„O situație sumară a amenzilor date de CNA în ultimii 4 ani. Și, desigur, a contribuției mele. Asta, în cazul în care ,raportorul” român pentru Departamentul de Stat e interesat și de altceva decât de „părerile” ong-urilor. Sau oricine altcineva vrea să facă o pauză de informare înainte de a înjura”, a notat Radu Herjeu.

Așa cum se poate observa și din fotografia care însoțește postarea, cele mai multe amenzi le-a primit postul de televiziune Realitatea TV – 38- , pe locul doi se află România TV, care are 26 de amenzi, iar pe locul 3, la egalitate cu câte 24 de amenzi se află Antena 1 și Antena 3. Cele mai puține amenzi au fost primite de postul de televiziune Digi 24 – 4 amenzi.

Așadar, în ultimii patru ani de zile, Antena 1 a primit amenzi în valoare de 700,00, Amenzile Antena 3 au însumat 352,000 lei, iar amenzile Realitatea TV și România TV s-au ridicat la sume de 392,00, respectiv 302,500 lei.

Amintim că la finalul lunii februarie, mai multe televiziuni din România, inclusiv Antena, B1 și Realitatea TV, au primit amenzi usturătoare de la CNA.      

Principalele nereguli observate de CNA la cele mai mari televiziuni din România au fost în emisiunile „Lumea lui Banciu”, „Bună, România”, „Controverse” (B1TV), „Punctul de întâlnire”, „Descoperiţi”, „În gura presei”, „Sinteza zilei” (Antena3) și „Jocuri de putere”, „Talk News”, „Realitatea Românească” (Realitatea TV). Antena 3 a primit amendă în valoare de 15.000 de lei, Realitatea TV a fost amendată cu 15.000 de lei, B1 TV a fost sancţionată cu 25.000 de lei.

 

Te-ar putea interesa și: