Evenimentul Zilei > Monden > CNA amendează Antena Stars. „Clanul” Pastramă le-a adus problemele
CNA amendează Antena Stars. „Clanul” Pastramă le-a adus problemele

CNA amendează Antena Stars. „Clanul” Pastramă le-a adus problemele

Antena Stars a fost amendată de CNA din cauza vedetelor care fac și rating-ul, anume Brigitte și Florin Pastramă.

Consiliul Național al Audiovizualului a făcut mai multe sesizări despre emisiunea de toamnă de la Antena Stars din cauza comportamentului lui Brigitte față de fiica sa.

Astfel, a fost reclamat faptul că la episodul din 10 septembrie fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Pastramă, a avut o atitudine nepotrivită față de minora alături de care locuiește.

Ce i-a făcut Brigitte fiicei sale?

Sara a fost certată de mama ei pentru că ar fi aruncat pe geam chiștoacele țigărilor pe care le fuma, moment în care Brigitte și-a primit același reproș din partea fiicei.

„E evident că acel copil este folosit în emisiune”, a spus Dorina Rusu, membru CNA, în legătură cu această situație. Scena a fost vizionată de membrii consiliului care aveau să-i excludă de pe post și pe Vulpița și Viorel, emisiunea primind somație publică.

Dorina Rusu a propus somație, iar Monica Gubernat a menționat că în timpul show-ului nu se specifică faptul că este un reality și nu se menționează scenele de ficțiune.

„După trei tururi s-a votat propunerea Monicăi, șefa CNA. Au votat pentru Cristina Pocora, Ramona Sorescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu. Propunerea Dorinei nu a trecut în turul trei. Prin urmare, Antena Stars va trebui să afișeze pe tot timpul producției mesajul legat de reality-show și scenele de ficțiune”, arată paginademedia.ro.

Ce amendă a luat Antena Stars?

Antena Stars a fost sacționată din cauza cuplului Brigitte – Florin Pastramă.

„Înainte de începerea difuzării unui program din categoria celor prevăzute la art. 12, radiodifuzorii au obligaţia de a informa publicul cu privire la genul, clasificarea programului şi motivul principal de restricţionare a vizionării acestuia, potrivit criteriilor prevăzute la art. 19 alin. (2).”

„De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să-și revină. Nu știu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia, și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a declarat printre suspine Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii „Brigitte & Pastramă”, difuzată pe Antena Stars.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.