Evenimentul Zilei > Monden > Familia Pastramă caută scandalul cu orice preț. Cine este următoarea lor victimă
Familia Pastramă caută scandalul cu orice preț. Cine este următoarea lor victimă

Familia Pastramă caută scandalul cu orice preț. Cine este următoarea lor victimă

Brigitte Pastramă este supărată foc pe fosta iubită a soțului ei, afirmând că va depune plângere la Poliție.

Tensiunile în familia Pastramă par a fi fără sfârșit, Brigitte și Florin fiind întotdeauna în conflict cu cineva.

Brigitte și Florin Pastramă sunt unul din cele mai controversate cupluri din lumea mondenă, ambii șocând în ultimele luni din cauza scandalurilor și a bătăilor ai căror protagoniști au fost.

Brigitte Pastramă este o persoană care are o natură conflictuală , întrând în controverse cu multe persoane apropiate. În ultima perioadă, cearta dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, a ajuns stadiul de amenințări.

Brigitte Pastramă, plângere la Poliție

Brigitte Pastramă a scris pe pagină ei de Facebook un mesaj în care și-a anunțat fanii că va merge la Poliție . Ea vrea să-i facă o plângere pe numele Ralucăi Podea. Motivul ar fi se pare faptul că fosta iubită a afaceristului ar fi încercat să pună pe cineva să îi bată pe soții Pastramă. Ca argumente, Brigitte Pastramă a postat o discuție privată în care se confirmă ce spune ea.

„Ceea ce vreau să vă anunț este că luni (n.r. 19 octombrie) voi merge la Poliție pentru a face o plângere pentru faptul că domnișoara Podea  a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am făcut public adevărul și am arătat mesajele pline de amenințări. Urmăriți și acest mesaj, unul dintr un lung șir de mesaje cu iz penal”, a scris Brigitte Pastramă pe pagina ei de Facebook.

Confesiunea vedetei

Ea a recunoscut că s-a avântat „cu capul înainte” in relația ei cu Florin Pastramă. „Nu am știut cine e Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut când ne-am cunoscut au fost mai mulți decât ar fi trebui să fac, dar acum lucrăm cu ce avem. L-am cunoscut într-un moment greu. N-am avut telefon, n-am avut informații, n-am avut nimic. Acum asta este!”, a spus Brigitte.

Chiar dacă Brigitte a realizat că a sărit peste mulți pași importanți în relația cu Florin Pastrămă și acest lucru nu le-a adus niciun lucru bun, ea se bucură de experiența trăită alături de actualul ei soț.

„L-am cunoscut în proiectul Ferma și nu regret pentru că a fost un proiect care m-a ridicat, care m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii, a fost un nou început pentru mine”, a povestit vedeta, scrie site-ul retetesivedete.ro

Florin Pastramă si-a dat arama pe față. Nu-te potolesti-fă?

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.