Evenimentul Zilei > Sport > Clubul uriaș care îi va plăti clauza de reziliere lui Lucescu Jr. Oferta este de nerefuzat
Clubul uriaș care îi va plăti clauza de reziliere  lui Lucescu Jr. Oferta este de nerefuzat

Clubul uriaș care îi va plăti clauza de reziliere lui Lucescu Jr. Oferta este de nerefuzat

Răzvan Lucescu (51 de ani) are mari șanse să părăsească gruparea saudită Al-Hilal, alături de care a cucerit Liga Campionilor Asiei, anul trecut.

Presa din Turcia anunță în continuare că Lucescu Jr. nu a încetat să fie prima variantă a lui Fenerbahce Istanbul. Potrivit Fotospor, clubul turc este pregătit să achite clauza de reziliere a contractului pe care Răzvan Lucescu îl are cu Al Hilal. Astfel, turcii vor trebui să achite o clauză în valoare de 2 milioane de euro pentru a-l „transfera” pe antrenorul român.

Oficialii lui Fener sunt dispuși să-i acorde lui Răzvan Lucescu un salariu mult mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent la Al Hilal (4 milioane de euro/an), plus un bonus de 50.000 de dolari după fiecare victorie obținută.

De asemenea, bașkanii lui Fenerbahce vor să-l convingă și pe Mircea Lucescu să facă parte din organigrama clubului, urmând să ocupe funcția de director sportiv.

În cariera sa, Răzvan Lucescu le-a mai pregatit pe FC Brașov, Rapid, naționala României, El Jaish, Petrolul, Xanthi și PAOK Salonic.